PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=119049}

Pokolenia

Generations
1989 - 1991
6,9 757  ocen
6,9 10 1 757

Pokolenia
powrót do forum serialu Pokolenia

Serial ten przypomina legendarną "The Bold and the Beautifull".

W_B_

Serial Moda na sukces w porownaniu z Pokoleniami to szajs. Pozdrawiam

Darude1983

Przykro mi, W.B. , ale Darude1983 ma KUREWSKĄ rację :)
A teraz idę strzelić setkę za poranki w podstawówce, po których w budzie gadało się o obejrzanym odcinku :):):)

Logan_Ex

Ja też się zgadzam. "Moda na sukces" ma się tak do "Pokolen" jak Paris Hilton do Meryl Streep. Nie przypominam sobie, by w tym serialu syn spał z matką albo zaginioną siostrą, hehe. Jedyne podobienstwo to konstrukcja odcinków. W każdym były 3-4 sceny rozbite na fragmenty i jakoś tam wymieszane. Najbardziej lubiłem Kelly Rutherford i Jonelle Allen, która była strasznie maltretowana przez męża i miała romans z dużo młodszym facetem. Zresztą serial się chyba na tym zakończył jak jej mąż odkrył prawdę i zaczął ją maltretowac. Pamiętam jeszcze dwie sceny: Jedna to jak Sam upuściła jakąś drogocenną wazę a druga to jak jakiś facet topił kobietę w wannie.

Jason_Horror

Tym facetem był serialowy Martin - topił swoją matkę.

W_B_

Myślałem, że kochankę. Ten facet był biały, a ona ciemnoskóra. Był czarnym charakterem, a ona też chyba nie była ok. Tak to pamiętam.
Martin miał Jackson na nazwisko, tak samo jak Doreen. Ale Doreen żyła do ostatniego odcinka. Czyżby pamięc płatała mi figla?????

Jason_Horror

Nie wiem kogo topił, ale wiem na pewno, że serialowego Martin'a gra czarnoskóry aktor.

W_B_

W.B. respect :))) skąd Ty Pokolenia znasz???? to taka staroć ... ale jedynym podobieństwem wg mnie jest to, że "każdy z każdym" - ale to w każdym tasiemcu tak jest :)))). Kyle Masters - to dopiero było ciacho he :)))) Pozdrawiam