Da wszystkich narzekajacych na niedostepnoc seilu, badz wczesna ore wyswietlaniaw tv. Przeciez jest szansa ze bedzie wydawane co tydzien z Tv Okey za 5 zł. Powtarzam: sms SERIAL C na 7193 to glos w sondzie na MV. Koszt to 1,22 zł. Trwa do 4 kwietnia.
zagłosuje ,zagłosuje jak mi sie kom. doładuję czyli 1.04. ale wątpię bo nie ma w Polsce tego serialu tłumaczonego wszystkie 5 serii na ale moze sie uda
Druzyna A również nie była tłumaczona w całości a jest wydawana. Tv Okey po prostu wynajmuje tłumaczy. Mam nadzieję, że się uda :)
ja mam wszystkie sezony :)
jakby ktoś był zainteresowany pisać na gg : 2648045
Pewnie ma angielskie DVDRipy. Co ciekawe, kopletna seria 5-ciu sezonów ukazała się w Stanach dopiero w grudniu 2007 roku! :)
No dobra, ale jaki z tego morał? To mogę sobie przeczytać choćby na IMDb... :)
to fajnie że przeczytałeś :) bo ja tylko otworzyłem pudełko włożyłem płyte i już wiedziałem :)
wiec odpal wrotki i nie bądź taki dociekliwy co nie możesz tego zrozumieć że ktoś to ma ...
"1,2 sezon dvdrip + napisy pl , 3,4,5 z lektorem z tvn siedem :)"
Gdybyś napisał odwrotnie, skłonny byłbym jeszcze uwierzyć...
a Ty nadal swoje dobra widze musze zakończyć tą beznadziejną rozmowe bo jestes jak małe dziecko któremu czegoś brakuje...
nara już nie bede odpisywał na Twoje denne komentarze
a Ty nadal swoje znów wymyślasz dla mnie źródła z którego czerpałem heheheh buraku !!!
A ty nadal swoje - już dawno miałeś przestać odpisywać na moje "denne komentarze"... gdzie tu logika, skoro nadal klepiesz tę swoją mantrę? ;)
bo nie pozwole Ci się poczuć nawet przez chwile wygranym w tej rozmowie bo nadal nie podałeś zadnego dowodu na swoje "nie przypominam sobie"
i tylko czekam...
az coś napiszesz na ten temat
albo więcej już nic nie napiszesz
Być może nie zauważyłeś, ale po kilku postach twój temat przestał kogokolwiek interesować...
Widzę, zażartą wymianę zdań, ale żałuję, że tak mało osób zainteresowało się tym tematem :( Chciałbym poznać wyniki owej sondy, chociaż obawiam się, że będą rozczarowujące podobnie jak efekty mojego szukania (może zbyt krótkiego) czegokolwiek o serii w polskim internecie...
Jeśli seria nie ukaże się z prasą to pozostanie zakup DVD na zachodzie, a potem gimnastyka i przeróbka na wersje z napisami... :-p