Czy w waszych kioskach ostatnio nowe odcinki pojawiają się w czwartek, a nie w środę? Czy to tylko u mnie tak się porobiło...
Dziś jest piątek i do tej pory nie ma w kioskach, a sprzedawcy nic nie wiedzą. Może w magazynach jakiś zastój
A ja bezproblemowo dostałem swój 19. numer w piątek... chociaż, nie powiem, to już drugi raz, gdy płytka wychodzi z kilkudniowym opóźnieniem :)
Ludzie ja z 19 numerem mialem to samo Mieszkam na Podlasiu w Wysokiem Mazowieckiem Wczesniej Biore w Ruchu Wczesniej podlegalo moje miasto pod Lomze ale w Lomzy niema juz odzialu z dystrybucja prasy Teraz podlegam az pod Ostroleke.Dopiero w piatek po moich dwoch telefonach dostalem w moim kiosku nr 19.To byla wina Ruchu a nie wydawnictwa AmerCom bo dzwonilem do wydawnictwa i powiedzieli ze nr 19 wyszedk w srode. Nie obwiniajcie zaraz wydawnictwa tylko obwiniajcie Ruch lub Kolporter Onio tam w Ruchu maja jakies zawirowania jak cos.
W dniu wczorajszym powiedziałem "dość" ;) Do kiosku, w którym normalnie kupuję, trafił tylko jeden numer (oczywiście, ktoś zdąrzył go wcześniej wykupić). Pobliskie placówki albo w ogóle nie zamawiały tej gazety, albo wycofały się z ich sprzedaży w związku z niskim popytem ;)
Postanowiłem więc zaprenumerować od 22 do 56 odcinka i "wyłożyć" na kioski ;)