6.0 to może mieć CSI Zagadki kryminalne Miami ale nie Miami Vice. Co a debile tu siedzą i tak nisko oceniają???????????? Rany Julek. Ciśnienie mi skoczyło.
Nie ma się co dziwić. W przeciągu 10 lat powstało tyle tych amerykańskich seriali ala FBI, CSI, NYPD, KZ las vegas itp, że przeciętny widz nie odróżnia już nawet kto gdzie gra. Jedna wielka papka, która ma sie tak do policjantów z miami czy nash-a bridgesa jak gówno do pięści.
To samo przeżyłem gdy przed chwilą tu zajrzałem. Smutna rzeczywistość. Młode pokolenie siedzi i daje 1 bo serial z lat 80's... Cholera lepszego serialu nie ma!
6? Co do? :| Przecież ten serial wyrył się w pamięci rzeszy ludzi - coś, jak Modern Talking w muzyce.. To jest coś więcej niż wszelkie kryminalne z dziś, ten serial miał duszę, niebanalne postacie, muzykę ( i to cholera jaką! ), scenografię i styl. Za samą warstwę ' wierzchnią ' ( czyt. muzykę, scenografię, miejsca, ubrania ) z czystym sumieniem daję 9 a reszta jest cokolwiek na równym poziomie. Jedynie jakość obrazu.. Cóż należy liczyć, że ktoś pokusi się o reedycję w HD - byłby strzał w dziesiątkę! Mało mówić, że jakieś czasopismo dało ten serial na CD to rozchodziło się lepiej niż świeże bułeczki a ja nie załapałem się po szkole na nawet pojedynczy egzemplarz.
Ja rok temu obejrzałem wszystkie 111 odcinków...chyba w przeciagu miesiąca. 2 do 4 odcinków dziennie oglądałem. A muzyka z tego serialu to jak dobry stek-nigdy się nie przejada. Wsłuchajcie się w "Cry" : http://www.youtube.com/watch?v=i3g_RxdoFQw