PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5854}

Policjanci z Miami

Miami Vice
1984 - 1990
6,5 27 tys. ocen
6,5 10 1 27290
7,4 14 krytyków
Policjanci z Miami
powrót do forum serialu Policjanci z Miami

Moge zgodzić się ze sezon 4 i 5 są duzo slabsze, ale mają swoje momenty.
Tak jest z 99% seriali, im dalszy sezon tym poziom spada.
Jednak s1 s2 i s3 są bardzo dobre.

No ale co się dziwić, gówniażenia urodzona po 1985 NIGDY nie zrozumie tego serialu, klimatu lat 80-tych. Dla nich 10/10 to walki w kisielu i tance z gwiazdami z TVN..... bueheheh.
I nie macie sie co obrażać bo taka jest prawda.

użytkownik usunięty

popieram w 100% to jest klasyk ;-)

ocenił(a) serial na 9

Serial kultowy lat 80 - tych bez dwóch zdań.
A taniec z gwiazdami może co najwyżej konkurować z reklamami proszku do prania.

E, tam. Urodziłem się w 1991 i lubię te klimaty. Nie można generalizować.

użytkownik usunięty
neo_angin

Są wyjątki. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9

To ja również jestem wyjątkiem. Urodziłem się w '96. Policjanci z Miami to mój ulubiony serial. Dla mnie jest niezastąpiony(podkreślam to że to nie jedyny serial kryminalny który oglądałem). Moim zdaniem jest zupełnie inny od wszystkich seriali po prostu ta różnica może się podobać lub nie. A co do podróbek(bo tak trzeba to nazwać) takich jak Miami Vice podajże z 2006 i CSI Kryminalne zagadki z Miami są marne. I wysnuwam tu taki wniosek: Niestety już nie da się zrobić kontynuacji Policjantów z Miami. Pozdrawiam!
PS: Dopiero zacząłem oglądać sezon 5. 2 odcinki 4 i 2 odcinki 5 sezonu były moim zdaniem niesamowite!

ocenił(a) serial na 10
jakub3005

Bez sensu. O co chodzi z tą oceną właśnie? Kiedyś była znacznie wyższa przecież. Żeby tak spadło musiało być bardzo dużo 1/10. Jakaś manipulacja czy jak?

ocenił(a) serial na 10
tomekd

dzieci ,co nie rozumieja serialu i klasyki

ocenił(a) serial na 10
jakub3005

Nie powiem nic oryginalnego a może jednak? Urodziłam sie w latach 70 jak Policjani pojawili sie w tv miałam 15 lat...powaliło mnie dosłownie :)) Uwielbiam ten serial oglądam juz któryś raz z rzędu choć faktycznie in dalej w las tym słabsze odcinki ale ja oceniam grę Dona Johnsona a ta była i jest do dziś rewelacyjna w każdym filmie. Pozdrawiam:))

i ja się pytam

ocenił(a) serial na 10

Boli, bardzo boli że taki badziew jak CSI Miami ma dużo wyższą ocenę od Miami Vice...

użytkownik usunięty
Alex_Tyler

oj tak
najgorsze ze ludzie oglądają takie badziewia jak CSi i sami się tak potem zachowują , jak badziewia :D
lata 80-90 te to ostatnie w których seriale miały jakieś pozytywne wartości

ocenił(a) serial na 10

To jest żałosne ich zachowanie...
Nie oglądali a oceniają na 1/10 żeby ich dzisiejsze serialiki poszły w górę.
Na imdb jest bardziej miarodajna ocena.
http://www.imdb.com/title/tt0086759/

Choć powinna być powyżej 8,5 ale 7,5 to już coś w porównaniu do tej nieszczęsnej 6,0....

ocenił(a) serial na 10

Ogólnie się z Toą zgadzam ale uważam że sezony 3-5 są najlepsze. Odcinki bardzo nieprzewidywalne, amnezja i alter ego Sonnego itp.