PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=5854}

Policjanci z Miami

Miami Vice
1984 - 1990
6,5 27 tys. ocen
6,5 10 1 27221
7,2 12 krytyków
Policjanci z Miami
powrót do forum serialu Policjanci z Miami

Może "my" fani moglibyśmy się jakoś do tego przyczynić i stworzyć coś dla wspólnego dobra...?

ocenił(a) serial na 10
Burnett

Pamiętam że kiedyś była polska storna i forum o Miami Vice, jednak kilka lat temu projekt upadł. Osobiście chętnie bym się udzielał na forum o Policjantach. Jakieś pomysły, Burnett?

hfLedger

Również pamiętam tę stronę/forum, byłem jednak biernym jej uczestnikiem, zbyt mało wiedziałem a nawet jak bym chciał nie potrafił bym się wysławiać jako fan, hehe, trochę się pozmieniało jednak i podobnie jak Ty, teraz byłbym regularnym uczestnikiem takiego forum...

Pomysły...no nie wiem...założenie forum dyskusyjnego problemem nie jest (administratorów już mamy...hehe) aczkolwiek wizja dwóch zarejestrowanych uczestników nie wypada zbyt kolorowo..przynajmniej na tę chwile. Gorzej ze stroną...przydał by się fan-informatyk ;-)

ocenił(a) serial na 10
Burnett

Burnett, to jak? Działamy coś? ;)

hfLedger

Orientujesz się może z którego darmowego serwisu było by najlepiej skorzystać przy tworzeniu forum?

ocenił(a) serial na 10
Burnett

Nie nastawiajcie się tak bardzo na ten fajny pomysł. Od ponad dwóch lat prowadzę z kumplami jedynego w polsce bloga na temat amerykańskich lat 80tych, nawet sam montuje klipy itp. i powiem wam że znaczna większość gości pochodzi z zagranicy.
http://american80s.blogspot.com
Niestety ale prawda jest taka że polacy są zbyt leniwi aby czytać tego typu strony a już wogóle żeby uczestniczyć w stowarzyszeniach/forach. My też za jakiś czas będziemy tłumaczyć wszystko na angielski i tak już pozostanie. W przyszłości nie będziemy aktualizować strony w języku polskim.

ocenił(a) serial na 10
Burnett

Możesz akceptować moje zaproszenie ? Jeśli nie to podaj jakiegoś maila czy cokolwiek, mam ważne pytanie odnośnie serialu.