Może "my" fani moglibyśmy się jakoś do tego przyczynić i stworzyć coś dla wspólnego dobra...?
Pamiętam że kiedyś była polska storna i forum o Miami Vice, jednak kilka lat temu projekt upadł. Osobiście chętnie bym się udzielał na forum o Policjantach. Jakieś pomysły, Burnett?
Również pamiętam tę stronę/forum, byłem jednak biernym jej uczestnikiem, zbyt mało wiedziałem a nawet jak bym chciał nie potrafił bym się wysławiać jako fan, hehe, trochę się pozmieniało jednak i podobnie jak Ty, teraz byłbym regularnym uczestnikiem takiego forum...
Pomysły...no nie wiem...założenie forum dyskusyjnego problemem nie jest (administratorów już mamy...hehe) aczkolwiek wizja dwóch zarejestrowanych uczestników nie wypada zbyt kolorowo..przynajmniej na tę chwile. Gorzej ze stroną...przydał by się fan-informatyk ;-)
Nie nastawiajcie się tak bardzo na ten fajny pomysł. Od ponad dwóch lat prowadzę z kumplami jedynego w polsce bloga na temat amerykańskich lat 80tych, nawet sam montuje klipy itp. i powiem wam że znaczna większość gości pochodzi z zagranicy.
http://american80s.blogspot.com
Niestety ale prawda jest taka że polacy są zbyt leniwi aby czytać tego typu strony a już wogóle żeby uczestniczyć w stowarzyszeniach/forach. My też za jakiś czas będziemy tłumaczyć wszystko na angielski i tak już pozostanie. W przyszłości nie będziemy aktualizować strony w języku polskim.