PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92229}

Pomoc domowa

The Nanny
1993 - 1999
6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 16568
6,4 7 krytyków
Pomoc domowa
powrót do forum serialu Pomoc domowa

Wielu z was uważa, że kiedy kocha się jeden serial to zaraz trzeba nienawidzić wszystkich, które są zrobione w innym stylu. A moim zdaniem można lubić każdy naprawdę porządnie zrobiony serial, nawet jeśli ich style są od siebie diametralnie różne. Ja na przykład uwielbiam Świat według Bundych i Pomoc domową mimo, że humor ukazany w tych serialach różni się o 180 stopni. Oba seriale nałogowo oglądałem, gdy miałem tylko kilka lat, choć dopiero teraz w pełni rozumiem ich fabułę i kunszt aktorki. Dlatego proszę was o większą tolerancję i akceptowanie cudzych wyborów. Ale oczywiście nigdy w życiu nie wolno pogodzić się z tym, że telewizja nadaje takie kompletne badziewia jak Moda na sukces i tym podobne "dzieła", które zajmują czas antenowy, który można by wykorzystać na coś lepszego. A tak przy okazji, pamięta ktoś może w jaki dzień i której godzinie Polsat nadawał odcinki Pomocy domowej około 10 lat temu? Byłbym bardzo wdzięczny.

ocenił(a) serial na 9
theodorebagwell3

To było chyba w niedzielę około 11-12. Tak mi sie wydaje ale nie daje głowy.

ocenił(a) serial na 8
Funky_Koval

A ja lubię raczej seriale S-F typu X-Files a i tak chętnie oglądam Pomoc Domową to dopiero dwie odrębności! :P