PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92229}

Pomoc domowa

The Nanny
1993 - 1999
6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 16568
6,4 7 krytyków
Pomoc domowa
powrót do forum serialu Pomoc domowa

O ile pierwsze odcinki były średnio smieszne,o tyle obecnie emitowane są po prostu genialne,ale jak gdzieś wspomniałem lektor jest do doopy.

Dzisiaj Fran wystepowała w fajnej sukience-fajnej bo pokazywała duży dekolt,a co za tym idzie i słodkie cycuszki:).

Dla bezapelacyjnie nsjśmieszniejszą scena w serialu była ta kiedy Fran musiała ogolić Maxa na stole operacyjnym,kto widział ten wie o co kaman,kto nie-niech żałuje.

10/10

bobek90

a ta jej mina wtedy ;) prawie padłam
i Niles : Starasz się o podwyżkę ( czy jakoś tak) ;))

ocenił(a) serial na 10
adzia225

to było raczej "wymuszasz podwyżkę ?"ja ten serial kocham :)najbardziej mi sie podoba matka Fran-każda jej wypowiedź powala mnie z nóg-jest to zazwyczaj cos o jedzeniu :)

kasia_b_27

Słuchajcie a który to byl odcinek i która seria?,

Pamiętam też jeszcze jeden kiedy Fran weszła pod biurko i masowała stopy Maxwellowi,(wyglądało to jakby mu robiła dobrze) po czym wszedł Niles i kompletnie zaszokowany widokiem powiedział coś zayebiście smiesznego.To była równie świetna scenka,pamiętacie ktory to był odcinek?

bobek90

Ten z operacją to chyba 3x21 lub 3x22. A ten z biurkiem kojarzę, ale nie mogę sobie przypomnieć.

adamo001

A może Fashion Show ?? 63 odcinek 15x3

tak mi sie coś kojarzy ;)

adzia225

W tym odcinku Fran zrujnowała scenę z tymi kolumnami. Mam to był sezon 2 odcinek 21 pt. Close Shave. Czyli sezon mi się tylko pomylił. Sorki :D

adamo001

Dzięki wam za odpowiedzi.