PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92229}

Pomoc domowa

The Nanny
1993 - 1999
6,9 17 tys. ocen
6,9 10 1 16568
6,4 7 krytyków
Pomoc domowa
powrót do forum serialu Pomoc domowa

Wyslalem zapytanie do Amercom czy planują wydanie kolejnych sezonów. Otrzymałem odpowiedz:
"Uprzejmie informujemy, że nie planujemy wydania kolejnych sezonów tego serialu."

Wielka szkoda. Byc moze, jesli dostana wiecej listow z zapytaniem o losy kolejnych sezonow na DVD, to zmienia zdanie. Piszcie na opinie@amercom.com.pl
W kupie siła.

ocenił(a) serial na 10
ploomba

wiesz może co wydadzą po pomocy domowej amercom??odp pozdro

boninho87

nie, nie wiem. Pytalem tylko czy planuja dalsze sezony "Pomocy Domowej". Odpisali, że nie ..i nic wiecej

ploomba

teraz jest COLUMBO a z pomocą... zrobili tak jak z Magnum... tez tylko 3 sezony a kojaka zakończyli po pierwszym...

ocenił(a) serial na 5
mihle

3 sezony dla Magnum bo mieli problemy z licencją, jak słyszałem, a tu była sprawa prosta będzie duże zainteresowanie = będzie więcej tego serialu. Skoro jednak nie ma już go w sprzedaży, to należy sądzić, że znikome zainteresowanie było (bądź też nie do każdego kiosku dochodził numer z "Pomocą Domową" i dlatego).

loginnuss

ja mialem problem, zeby wogóle znaleźć w jakimkolwiek kiosku numer z "Niania"..mało tego-w Empiku tez nie dostawali

ploomba

Ja nawet nie wiedziałam, że był. Jak oni cokolwiek chcą sprzedać jak się nie reklamują :/