właśnie nie wiem.. ;/
może MTV nie ma reszty odcinków?
a szkoda że dalej nie ma bo bardzo go lubię..
trzeba szukać na internecie i oglądać..
Hej Ludziska! Wczoraj na twitterze napisałam do MTV czemu nie ma dalszych odcinków POPLANDU i odpisali że dalsze odcinki będą od 1 października..
może nie mają co puszczać wtedy..... a jak się skończą powtórki to pewnie od razu dadzą reszte serialu
Tak. Jak nie wierzysz to tak napisali:
#Popland powróci na antenę #MTVPolska. Kolejne 35 odcinków od 01.10.
Ale ja się nie denerwuję ;D
Po prostu chcę abyście mieli 100 % pewność ;P
Ja to chyba nie wytrzymam 2 miesięcy bez nowych odcinków POPLANDU... ;/
no cóż pozostaje czekać 2 miesiące,btw. jak się nazywa piosenka w pierwszym odcinku jak Ari bawił się w hotelu z Dannym i dziewczynami kiedy zapraszał Carle do pokoju ?
poszukuje piosenek z 1 odcinka, pamiętam że jedna śpiewana jest przez dziewczynę w języku hiszpańskim a drugą wykonuje jakiś zespól po angielsku. Jeśli ktoś coś wie niech pisze :)
Mam znajomą w hiszpanii, która mówi, ze u nich puszczaja juz ponad 70 odcinek, wiec szykujmy sie na wiecej.
To w takim razie na filmwebie jest błąd bo pisze że 70.
Ale MTV podzieliło sezon na pół po 35 odcinków,w takim razie nie wyemitują tych 5 co zostały ?
przepraszam wprowadziłam Cię w błąd coś pomyliło mi się :) na YouTube 70 odcinek pisze final popland
O witam moi drodzy :) Tak jak juz wyzej ktos napisał i miał racje, bo kolejny sezon rusza 1 października. Osobiście nie moge sie doczekać. :)
Noo,już się nie mogę doczekać :D
Ale powtórki też oglądam.
Oni zrobili z jednego sezonu dwa haha :D
powtórek akurat nie ogladam bo nie mam czasu, ale czasami ogladam nalogowo ostatni odcinek
Na yt widziałam zwiastun 2 sezonu Poland gdzie w filmiku Carla calaowała się z jakims innym chłopakiem, który też byl gwiazda i on niby rusza w styczniu 2012 ale nie wiem czy to prawda