PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565378}

Pora na przygodę!

Adventure Time with Finn and Jake
2010 - 2018
8,1 32 tys. ocen
8,1 10 1 32444
9,0 7 krytyków
Pora na przygodę!
powrót do forum serialu Pora na przygodę!

Jakieś dwa lata temu na Cartoon Network zaczęto puszczać Porę na przygodę. Po obejrzeniu 'zajawki' stwierdziłam, że to straszne głupoty i nie będę tego oglądać. Teraz śledzę bacznie nowe odcinki Adventure time. Po zagłębieniu się w mroczną historię Krainy Ooo uważam, że nie jest głupia historia, tylko przerażająca, głęboka i wzruszająca opowieść. Mimo, że bajka jest przeznaczona dla przedszkolaków, to myślę, że owe dzieci nie docenią jej potęgi nad "Bakugan" czy innymi.

crazyfrog

Przedszkolaków?!

Kannotekina

Owszem. Przecież jest ona kierowana do siedmiolatków,inaczej nie puszczaliby jej na Cartoon Network.

crazyfrog

A czy Cartoon Network w ogóle miał być kanałem dla dzieci? Bo to co oglądałam na CN to zdecydowanie jest dla starszych osób.

crazyfrog

Śmiech na sali. Lepiej nic nie będę mówić.

crazyfrog

Proszę Cię... Od kiedy CN jest dla przedszkolaków? W mojej opinii od nigdy. Owszem takie Bakugan albo Inuzuma ewentualnie Ben 10 to jeszcze ujdzie. Choć szczerze nawet tego raczej nie puściłabym przedszkolakowi. CN to kanał dla osób około 12lat i wzwyż. Ja na przykład nie spotkałam jeszcze 8latka któremu rodzice pozwolili by oglądać takie np. Wyspę Totalnej Porażki czy Niezwykłe przypadki Flabjacka.

Z resztą, wiele znanych mi osób po 18 ogląda CN.

crazyfrog

Ja też początkowo myślałem, że to jakieś bzdety. Dziwny zwiastun mnie nie przekonał i dopiero później zainteresował mnie ten serial.

crazyfrog

Przedszkolaki. A to dobre.