PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10001266}
7,8 1,4 tys. ocen
7,8 10 1 1408
Porcelanowy król
powrót do forum serialu Porcelanowy król

Mam problem. W dramach historycznych przez minimalny makijaż, te same fryzury i praktycznie podobne stroje, mam problemy z odróżnieniem niektórych postaci.
Teraz zgłupiałam. Czy nauczyciel księcia to ten sam facet co jego kolega lord? A dokładniej, czy osoba, która księciu podarowała pędzel to ta sama osoba co podarowała mu pierścionek z kwiatkiem i czy jest to jednocześnie jego nauczyciel? Byłam święcie przekonana, że scena z pierścionkiem to scena księcia z jego nauczycielem. A tu nagle po chwili jego nauczyciel pojawia się w innym stroju.

Zupełnie nie pamiętam z pierwszego odcinka, kim jets ten młody lord i skąd wie, że książę to dziewczyna. Pogubiłam się a to dopiero odcinek.

ocenił(a) serial na 7
littlelinkinquar

Lord od pierścionka i pędzla to kuzyn księcia. Wie o tym, że książę to dziewczyna ponieważ jeszcze za dzieciaka podejrzał i podsłuchał rozmowę księcia /księżniczki ze służącymi. A nauczyciel to chłopak z przeszłości który wpadł razem z księciem do stawu. Lord i nauczyciel są przyjaciółmi. Pobierali wspólnie nauki.

ocenił(a) serial na 7
littlelinkinquar

Mam ten sam problem, lorda i lekarza zaczęłam w końcu rozróżniać, ale dziadek bliźniaków i dziadek najmłodszego księcia oraz ojciec bliźniaków i ojciec lekarza byli dla mnie kompletnie nie do odróżnienia. Fakt, że wszyscy się podobnie ubierali, nie pomagał.

Sol89

Miałam dokładnie ten sam problem z tymi czterema postaciami ;)