PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=711134}

Posłańcy

The Messengers
2015
6,4 2,6 tys. ocen
6,4 10 1 2618
Posłańcy
powrót do forum serialu Posłańcy

Oglądał ktoś 1 odcinek? Warto się za to zabierać?

BialaDusza

Po pierwszym odcinku można odnieść wrażenie, że nie będzie to nic rewelacyjnego ale to dopiero pierwszy odcinek. Zobaczymy jak będzie dalej.
Pilot nie był jakoś specjalnie fajny, przynajmniej dla mnie, niby coś się działo, ale jednak to za mało.
Za to promo następnego odcinka mówi, że warto dać mu szanse, bo coś się zacznie bardziej dziać :)

ocenił(a) serial na 5
BialaDusza

Ja jestem świeżo po odcinku. Osobiście uważam, że jak na razie zapowiada się całkiem ok. W sumie zbyt wiele się nie dowiedzieliśmy z tego odcinka (ale nie będę spoilerować). Są rzeczy które mnie zaciekawiły. Myślę, że obejrzę drugi odcinek i zobaczę jak to się rozwinie. Tak jak mówię pierwszy nie był najgorszy i w sumie ciężko po jednym odcinku ocenić co im z tego dalej wyjdzie.

ocenił(a) serial na 6
BialaDusza

Jak na CW to dość słabo.Kaznodzieja mocno irytujący a 'tajemniczy' mężczyzna stylizowany na Syler'a nie ma za grosz charyzmy i jedynie wzbudza politowanie zamiast strachu.Zawiodłem się na tym serialu.

BialaDusza

moim zdaniem zapowiada się ciekawie,no ale zobaczymy co dalej.Na razie daję mu szanse

BialaDusza

Pierwszy odcinek może nie był taki oh ah ale wiadomo że dopiero po 1 odcinku zaczyna się serial rozwijać :) i wiadomo już że będzie kontra między wybranymi aniołami a lucyferem :D

BialaDusza

To zobaczę i Ja cóż z tego wyjdzie ;)

tajwan02

Jak można po jednym odcinku powiedzieć, że serial jest do niczego? A ileż to produkcji na początku była nudna jak flaki z olejem a później nie mogliśmy się od nich oderwać? :D Ja daję szansę, zobaczymy co z tego będzie :)

Pecia15

No i jestem po pierwszym odcinku i czekam na kolejny :) zainteresowal mnie serialik :)

BialaDusza

A mnie właśnie się podobał, ale to może dlatego że ogólnie strasznie lubię taką tematykę :) Ciekawie się zapowiada i co najważniejsze nie ma bohaterów którzy już na stracie by mnie irytowali tak jak np było w "Under The Dome".

radykalny

To jest CW więc na 99% irytować Cię będzie któraś kobieta :D

BialaDusza

Oglądalność 1,2 mln osób po pierwszym odcinku, nie chciałabym się wciągać w coś co zaraz prawdopodobnie zostanie ściągnięte z anteny. Czytałam, że zostało zaplanowanych jak na razie 6 odcinków. Co do pierwszego odcinka i zwiastuna kolejnego, rzeczywiście czarny charakter mógłby stwarzać pozory bardziej groźniejszego(jak na "osobę" którą ma grać), ale motyw serialu ciekawy i aktualny, poza kilkoma sferami w które nie chciałabym się aby nie spoilerować, gra aktorska nie powala ale źle też nie jest. Tak na prawdę samemu trzeba zobaczyć aby ocenić czy przypadło do gustu :)

fikulina

Zgubiłam wgłębiać :) "...poza kilkoma sferami w które nie chciałabym się wgłębiać aby nie spoilerować.." :D

ocenił(a) serial na 3
fikulina

Jak narazie dostrzegłem jeden minus - gra aktorska. I tu mam problem ,pożyjemy zobaczymy.

fikulina

Nie 6, tylko 13 odcinków.
Moim zdaniem czarny charakter ma pozować na takiego dobrego i nieszkodliwego i po cichu, na spokojnie psuć plany głównym bohaterom.

BialaDusza

Jestem po drugim odcinku. Serial zdecydowanie nabiera tempa ;) Odcinek spodobał mi się na tyle, że po połowie zaczęło mi być smutno, że zaraz sie skończy :P

kwiatuszekk14

a mi że się jeszcze nie skończył.

lpojar

Jak zawsze, "są gusta i guściki" ;)

ocenił(a) serial na 7
BialaDusza

przypomina mi to troche 4400...