PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=711134}

Posłańcy

The Messengers
2015
6,4 2,6 tys. ocen
6,4 10 1 2616
Posłańcy
powrót do forum serialu Posłańcy

Jak dla mnie ciekawy i troche szkoda ze anulowany choc spokojnie obejzalem wszystkie 13 odc. i moge stwierdzic ze nie konczy sie jakos tragicznie urwanym w najlepszym momencie głownu watek zostaje zamkniety wiec nawet warto obejzec bo nie ma takiego nie dosytu co by bylo dalej,wiadomo jakis tam nowy watek zostaje napaczety ale bez tragedii ze nie wiadomo co by bylo dalej,wiec dla fanow gatunku smiało polecam

ocenił(a) serial na 6
marcinmarcinmarcin

Może nie całkiem nowy wątek, ale rozwinięty i potwierdzone zostało kto jest Antychrystem. Mimo swoich wad serial podobał mi się, nawet bardziej w późniejszych odcinkach, bo początek był słaby a raczej denerwowały głupoty , które potem mi jakoś umknęły.
Szkoda, że oczywiście nie będzie drugiego sezonu, bo "nowy" wątek zaciekawił mnie.

marcinmarcinmarcin

Podobno mieli przygotowany cliffhanger, ale po informacji o anulowaniu postawili go wyciąć

marcinmarcinmarcin

@marcinmarcinmarcin
Gdzie obejrzałeś te 13 odcinków ? ;)

pinka13

Jesli chodzi o odcinki z napisami to sa w sieci (na różnych źródłach torrenty chomik exsite)a jesli o wersje z lektorem to sam sie zaskoczylem ale pojawily sie dzis 2 odcinki pierwsze tez na tych źródłach aczkolwiek tez w axn black leci :)