Przebrnąłem przez to z wielkim wysiłkiem. To pewnie jest bardzo dobry serial dla Koreańczyków, ale dla "białasa" bardzo trudny ;). Nie dość, że cały czas jest ten cholerny montaż wielu dat naprzemian, to jeszcze Azjaci jeden taki sam jak drugi i wielu jeszcze w mundurach - już nie wiem kto jest kim. Poza tym całość dzieje się jakimś nierealnym chaosie, że nikt nikogo nie potrafi przez cały film w końcu złapać, ani pokonać. Więcej w tym bajki i przygody niż horroru i płynnej fabuły.
To ze nie wiesz kto kim jest to tylko twoja wina, a nie rezysera. Ja nie mialem z tym zadnego problemu.
? Wydaje mi sie, ze nie tylko ja uwazam, ze zle ogladales albo masz problemy z zapamietywaniem bohaterow. Zdarza sie, ale to nie powod, zeby wystawiac zla ocene.
Nie za to wystawiłem taką ocenę. Czytaj jeszcze raz, jeśli masz problemy z zapamiętywaniem treści pisanej ;).
Nie mam problemu z czytaniem. To raczej ty masz problemy z orzekazywaniem informacji. Dajesz 4, a w opisie podajesz przyklady wiec wnioskuje, ze to za nie wystawiles taka ocene a nie inna.
Nie trolluj. Moja ocena - moja sprawa. Masz coś sensownego do napisania to spróbuj. Chętnie się przekonam jaki z Ciebie "inteligent." :D
Jestem na pol Polakiem, pol ormianinem. Przynosisz wstyd Polsce. Nie moge cie niestety zablokowac, ale zglosilem Twoje obrazliwe komentarze.
Zgłaszaj Palestyńczyku, bo mam to gdzieś. A ja zgłoszę, że dla ciebie Palestyńczyk to obraza, ormiański rasisto. Zachowuj się jak należy, nie trolluj, komentuj film, a nie użytkownika, to unikniesz nieprzyjemności.
Nie lubię takiego kłamstwa i snobizmu. Jesteś Azjatą? Albo mieszkasz z nimi? To po co piszesz takie głupstwa? Wiesz co to jest efektem innej rasy (ang. other-race effect)? Albo efekt jednorodności nieznanego (ang. unfamiliarity homogeneity effect).?
Nie jestem Polakiem, jestem z Bliskiego Wschodu. Napisalem tylko, ze naprawde wiekszosc nie ma problemow z odroznieniem bohaterow; to jest niestety tylko twoj problem jak widac.
Niestety kolego z Bliskiego Wschodu, ale to nie jest żaden "mój problem", tylko zupełnie normalna, naukowo omawiana sprawa. Jeżeli więc ktoś ma problem to ty. Z ignorancją, kłamstwem i arogancją. Dla Ciebie wersja uproszczona, bo widzę że masz problemy poznawcze: https://naukawpolsce.pl/aktualnosci/news%2C391965%2Cwiadomo.html
problem w tym, ze ty masz klopoty z zapamietaniem twarzy ludzi, ktorych widzisz na ekranie w prawie godzinnych odcinkach, ktorych jest 10. Wiec przykro mi, ale to nadal twoj problem. Skoncz juz te bezsensowna dyskusje.
Ale to twój problem, czy mój? Ja informuję, że jest coś takiego jak other-race effect. Absolutne normalne i dotyczy normalnych ludzi. A ty robisz z tego guwnoburzę, kłamiesz i jeszcze odstawiasz Palestyńczyka :). Chłopie, ogarnij się.
Przeciez ja napisalem komentarz kilka dni temu, Ty odpisales 3 dni temu, a teraz znowu napisales 8 godzin temu, wiec chyba ty sie musisz ogarnac i przestac zyc ta sprawa.
Palestyńczyku, nie interesuj się moim czasem i nie zmieniaj tematu. Wiesz co to other-race effect, czy nie wiesz? To może zacznij od tego, a nie pyskówki do twojego darczyńcy. Trochę kultury i szacunku, a przede wszystkim do roboty, a nie pyskowanie mi na Filmweb.
Nie wiedzialem, ze na bliskim wschodzie sa tylko palestynczycy. Darczynca to moge byc ja dla Ciebie wiesniaku.
skoncz juz walkowac ten temat xD
No to się dowiedziałeś. Teraz dowiedz się w końcu czym jest other-race effect i przestań ośmieszać swój palestyński naród nieuctwem.
No kuśfa pewnie, będę trzydzieści godzin się skupiał, żeby co minutę odróżniać jednego Koreańczyka od drugiego. Potem człowiek już nie ma siły skupić się w kiblu.