PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10021211}

Potwór z Gyeongseongu

Kyeong-seong-keu-ri-cheo
2023 -
7,1 2,1 tys. ocen
7,1 10 1 2099
Potwór z Gyeongseongu
powrót do forum serialu Potwór z Gyeongseongu

Uff...

ocenił(a) serial na 4

Przebrnąłem przez to z wielkim wysiłkiem. To pewnie jest bardzo dobry serial dla Koreańczyków, ale dla "białasa" bardzo trudny ;). Nie dość, że cały czas jest ten cholerny montaż wielu dat naprzemian, to jeszcze Azjaci jeden taki sam jak drugi i wielu jeszcze w mundurach - już nie wiem kto jest kim. Poza tym całość dzieje się jakimś nierealnym chaosie, że nikt nikogo nie potrafi przez cały film w końcu złapać, ani pokonać. Więcej w tym bajki i przygody niż horroru i płynnej fabuły.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 4
claire199

O kuśfa, nowe wcielenie Arystotelesa! :D.

mordachamordasinski

To ze nie wiesz kto kim jest to tylko twoja wina, a nie rezysera. Ja nie mialem z tym zadnego problemu.

ocenił(a) serial na 4
Damiann17

Tak, tak, a jedzie mi tu ruski czołg? :D

mordachamordasinski

? Wydaje mi sie, ze nie tylko ja uwazam, ze zle ogladales albo masz problemy z zapamietywaniem bohaterow. Zdarza sie, ale to nie powod, zeby wystawiac zla ocene.

ocenił(a) serial na 4
Damiann17

Nie za to wystawiłem taką ocenę. Czytaj jeszcze raz, jeśli masz problemy z zapamiętywaniem treści pisanej ;).

mordachamordasinski

Nie mam problemu z czytaniem. To raczej ty masz problemy z orzekazywaniem informacji. Dajesz 4, a w opisie podajesz przyklady wiec wnioskuje, ze to za nie wystawiles taka ocene a nie inna.

ocenił(a) serial na 4
Damiann17

Nie trolluj. Moja ocena - moja sprawa. Masz coś sensownego do napisania to spróbuj. Chętnie się przekonam jaki z Ciebie "inteligent." :D

mordachamordasinski

Jestem na pol Polakiem, pol ormianinem. Przynosisz wstyd Polsce. Nie moge cie niestety zablokowac, ale zglosilem Twoje obrazliwe komentarze.

ocenił(a) serial na 4
Damiann17

Zgłaszaj Palestyńczyku, bo mam to gdzieś. A ja zgłoszę, że dla ciebie Palestyńczyk to obraza, ormiański rasisto. Zachowuj się jak należy, nie trolluj, komentuj film, a nie użytkownika, to unikniesz nieprzyjemności.

ocenił(a) serial na 4
Damiann17

Nie lubię takiego kłamstwa i snobizmu. Jesteś Azjatą? Albo mieszkasz z nimi? To po co piszesz takie głupstwa? Wiesz co to jest efektem innej rasy (ang. other-race effect)? Albo efekt jednorodności nieznanego (ang. unfamiliarity homogeneity effect).?

mordachamordasinski

Nie jestem Polakiem, jestem z Bliskiego Wschodu. Napisalem tylko, ze naprawde wiekszosc nie ma problemow z odroznieniem bohaterow; to jest niestety tylko twoj problem jak widac.

ocenił(a) serial na 4
Damiann17

Niestety kolego z Bliskiego Wschodu, ale to nie jest żaden "mój problem", tylko zupełnie normalna, naukowo omawiana sprawa. Jeżeli więc ktoś ma problem to ty. Z ignorancją, kłamstwem i arogancją. Dla Ciebie wersja uproszczona, bo widzę że masz problemy poznawcze: https://naukawpolsce.pl/aktualnosci/news%2C391965%2Cwiadomo.html

mordachamordasinski

problem w tym, ze ty masz klopoty z zapamietaniem twarzy ludzi, ktorych widzisz na ekranie w prawie godzinnych odcinkach, ktorych jest 10. Wiec przykro mi, ale to nadal twoj problem. Skoncz juz te bezsensowna dyskusje.

ocenił(a) serial na 4
Damiann17

Ale to twój problem, czy mój? Ja informuję, że jest coś takiego jak other-race effect. Absolutne normalne i dotyczy normalnych ludzi. A ty robisz z tego guwnoburzę, kłamiesz i jeszcze odstawiasz Palestyńczyka :). Chłopie, ogarnij się.

mordachamordasinski

Przeciez ja napisalem komentarz kilka dni temu, Ty odpisales 3 dni temu, a teraz znowu napisales 8 godzin temu, wiec chyba ty sie musisz ogarnac i przestac zyc ta sprawa.

ocenił(a) serial na 4
Damiann17

Palestyńczyku, nie interesuj się moim czasem i nie zmieniaj tematu. Wiesz co to other-race effect, czy nie wiesz? To może zacznij od tego, a nie pyskówki do twojego darczyńcy. Trochę kultury i szacunku, a przede wszystkim do roboty, a nie pyskowanie mi na Filmweb.

mordachamordasinski

Nie wiedzialem, ze na bliskim wschodzie sa tylko palestynczycy. Darczynca to moge byc ja dla Ciebie wiesniaku.
skoncz juz walkowac ten temat xD

ocenił(a) serial na 4
Damiann17

No to się dowiedziałeś. Teraz dowiedz się w końcu czym jest other-race effect i przestań ośmieszać swój palestyński naród nieuctwem.

ocenił(a) serial na 8
mordachamordasinski

Napiszę krótko i treściwie :) Wystarczyło się skupić...

ocenił(a) serial na 4
szaki3

No kuśfa pewnie, będę trzydzieści godzin się skupiał, żeby co minutę odróżniać jednego Koreańczyka od drugiego. Potem człowiek już nie ma siły skupić się w kiblu.

ocenił(a) serial na 8
mordachamordasinski

Więc zacznij np. biegać, jak masz problemy z orientacją itp. Pozd.

ocenił(a) serial na 4
szaki3

Świetna rada dla gejów :). Pozdr

ocenił(a) serial na 4
szaki3

To skup się nad tym i nie oszukuj. Demaskuję zakłamanych snobów :). Wygoogluj sobie określenie "efektem innej rasy" i poznasz prawdę o sobie jako kłamcy ;).