PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=674215}

Pound Puppies: Psia paczka

Pound Puppies
2010 - 2013
6,5 122  oceny
6,5 10 1 122
Pound Puppies: Psia paczka
powrót do forum serialu Pound Puppies: Psia paczka

Uroczy :D

ocenił(a) serial na 6

Jestem mile zaskoczona tą kreskówką. Odcinki mają dość niekonwencjonalny sposób prowadzenia fabuły i wprowadzają świeżość do filmów dla dzieci. Postaci są wiarygodne w swoich osobowościach, nikt też nie robi z widza idioty naciągając wątki, aby na siłę doprowadzić do konkretnego morału (co ma miejsce w 90% współczesnych kreskówek).

Design postaci jest bardzo przyjazny, a animacja wyjątkowo dokładna (a z racji mojego zawodu mam bzika na tym punkcie).

Poza tym muszę pochwalić polską wersję za rewelacyjny dubbing. :)

Ogólnie polecam, zarówno dzieciakom jak i dorosłym. ;)

anako

A chciałabyś drugi raz zostać zaskoczona jakością kreskówki, jej kreatywnością bez doklejonych morałów, nienachalnym humorem i animacją ? Kurde już oglądałaś kuce z My Little Pony: Przyjaźń to magia :-/ Myślałem,, że cię zaskoczę. Pound Puppies jest tak dobre ponieważ było tworzone w podobny sposób jak MLP przez to same studio: DHX Media. Przez prawie tych samych designerów, animatorów i scenarzystów, a także dla tego samego kanały Hub należącego do Hasbro, właścicieli marki Pound Puppies. Stąd taki efekt. Serial nie traktuje swoich widzów jak debili, a dzieci z ADHD nie są główną grupą docelową.
Wiem co Ci jeszcze polecę. Jeśli Pound Puppies i My Little Pony taki Ci się spodobało i uwielbiasz zwierzęta, to momentalnie się zakochasz w tym serialu.
http://www.filmweb.pl/serial/Littlest+Pet+Shop-2012-672093
Niestety nie ma jeszcze wersji z polskim dubbingiem. Może niedługo, serial miał premierę dość niedawno, jak na razie pierwszy sezon dobiega końca. Chętnie przeczytam co o tym myślisz.
http://www.youtube.com/watch?v=7Zpsx2eswiI

crazy_race

Jakoś tak dla mnie w kucykach jest trochę za dużo ADHD. Nawet lubię, ale nigdy nie wciągnęło mnie to tak bardzo, jak wielu ludzi. Z kreskówek tego studia o wiele bardziej lubię właśnie "Pound Puppies: Psia paczka" i "The Littlest Pet Shop", genialne postaci, wspaniały humor i są bardzo sympatycznie. I nie jest to takie bardzo nachalne. W "Littlest Pet Shop" jest dużo dowcipów nawiązujących do popularnych filmów, np. "Władca Pierścieni", czy "Braveheart - waleczne serce" :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
AndrzejAndrex

Jesteś ekstremalnie i okropnie niemiły. Tylko dlatego, że nie lubisz tego co lubią inni nie czyni z tego dobrego powodu do wyzwisk. Szkoda gadać.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
AndrzejAndrex

No tak co ja sobie myślałem. Z trollami przecież nie ma co gadać. Nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu. Rozmowa skończona.

użytkownik usunięty
anako

Nic dodać, nic ująć. Dziwi mnie tylko taka niska ocena (6,7 to nie jest nota marzeń...).

ocenił(a) serial na 10

No właśnie, a swoją drogą, to szkoda, że na necie jest tak mało odcinków Pound Puppies: Psia Paczka. Uwiebiam ten serial podobnie jak The Littlest Pet Shop i My little pony: Friendship is magic. To są trzy najgenialniejsze bajki wyprodukowane przez Hasbro i DHX Media.