PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=660187}
6,3 271  ocen
6,3 10 1 271
Power Rangers Megaforce
powrót do forum serialu Power Rangers Megaforce

Beznadzieja

ocenił(a) serial na 1

Boże to jest jakiś chory serial !! -,- wg to każde power rangers jest jakąś szmirą ! Ta cała treść nie ma sensu, te wszystkie głosy są nie do wytrzymania! Po jaką cho*erę oni komentują to ro zamierzają zrb zamiast walczyć czy coś ? To jest po prostu jedna wielka chała ! Oglądnęłam jeden raz i chyba bym się zrzygała gdybym oglądnęła więcej !!! :/

użytkownik usunięty
izas166

Mnie śmieszą te ich morfery ;)
Najlepsze były chyba w "Dino grzmot", małe w formie bransoletek.

Ta seria miała być chyba wyjątkowa, z okazji rocznicy? Miałem nadzieję na coś lepszego...

ocenił(a) serial na 6

coś lepszego będzie w sezonie 2 a przynajmniej tak zapowiadają ;)
jak to będzie wyglądać to się przekonamy za jakiś czas ale będę oglądał choćby dlatego że w 2 sezonie pojawi się kilka postaci z poprzednich serii :)

użytkownik usunięty
Spicke

A wiadomo coś o powrocie Tommy'ego? Tylko on może uratować tę serię ;)

ocenił(a) serial na 6

Tak Tommy będzie jednym z tych którzy pojawią się w tegorocznym sezonie :)
Oprócz niego pojawią się jeszcze między innymi T.J. i Cassie z mojej ulubionej serii "in space" :)
W zasadzie pojawią się wszyscy Rangersi w pewnej bitwie tylko że większość to będą statyści w kostiumach (trudno by było przekonać wszystkich aktorów żeby się chcieli pojawić) tylko niewielka część aktorów się pojawi.

użytkownik usunięty
izas166

http://www.youtube.com/watch?v=TQrKLtsOpNQ

SPD działo się w przyszłości, w jaki sposób mogą się w nich zamienić? I wiele serii nie miało nic wspólnego z Zordonem, ciekawe czy to wytłumaczą...

użytkownik usunięty
izas166

Jak wrażenia po nowym odcinku? Wiadomo, że to głupia bajka więc nie można za dużo wymagać, ale zastanawia mnie w jaki sposób mogą zamieniać się w SPD jeśli oni jeszcze nie powstali...

ocenił(a) serial na 6

Oj tam, nie czepiaj się szczegółów :)
Jak Tommy znów będzie parodiował w zielonym kostiumie to będziesz się pewnie zastanawiał jak on odzyskał moc ;)
A ja się po prostu będę cieszył że widzę mojego ulubionego bohatera w moim ulubionym kostiumie zamiast zadawać pytania na które nigdy nie uzyskam odpowiedzi :)
Może to będzie gdzieś potem wyjaśnione ale ja bym na to za bardzo nie liczył bo jak sam napisałeś "Wiadomo, że to głupia bajka więc nie można za dużo wymagać".

Co do pierwszego odcinka to nawet niezły był oczywiście jak na Power Rangers :)

ps.
Nie wiem czy słyszałeś ale podobno w przyszłym roku znów będą dinozaury kto wie może Tommy dołączy kolejny kostium do swojej kolekcji :)

użytkownik usunięty
Spicke

Ja chyba najbardziej czekam na MMPR, niby tworzone przez fanów ale z kilkoma aktorami z pierwszych części + ma być mroczniejsze :)
Chyba taka wersja PR dla osób, które wychowały się na pierwszych seriach ;)

ocenił(a) serial na 6

Ja również czekam na ten fanowski projekt, zapowiedzi wyglądają dość obiecująco :)

użytkownik usunięty
Spicke

Hehe, może nauczą Saban jak Rangersów robić ;)