Dobre czasy na polsacie jak z przedszkola wracalem, chcialbym wrucic do tych czasow ;D
To moja ulubiona seria. Inne jej nie dorównują. Wciągnęła mnie w dzieciństwie a najbardziej motyw romansu pomiędzy Tommy'm a Kimberly było widać, ze ich bohaterowie mają się ku sobie.
Wiesz co, to my w przedszkolu oglądaliśmy codziennie Power Rangers o 10.00 - pani nam pozwalała. Ale jak zobaczyła, że ten serial wywiera na nas wpływ - często bawiliśmy się w rangers'ów - to powiedziała, że nam zabroni oglądania tego, rodzi się między nami przemoc. Na dzień dzisiejszy jak sobie o tym wspomnę to mi się śmiać chce po prostu ;-D A jej zakazy na nic się zdały, bo przecież odcinki Power Rangers leciały w soboty przed programem ,,Disco Polo Live'' i w niedziele przed programem ,,Disco Relax''. Oczywiście na polsacie ;-D Fajne to były czasy.
Ja na Allegro za 160zł kupilem Wszystkie odc. PR, teraz jestem przy odcinku 52 ;)
wiem mam Odcinki z com....iiii......kuj ale pare po PL, ale i tak oplacalo mi sie kupic za 160zł Całą serje
Mam pytanie bo planuję kupić sobie Power Rangers na allegro, jaka jest jakość tych odcinków pytam bo one dawno temu powstały (za czasów pamiętnych VHS-ów) a poza tym te które widziałem na allegro to są chyba wydania niemieckie więc jeśli możesz to powiedz mi coś na temat jakości obrazu (czy to dorównuje współczesnym dvd czy może obraz jest na poziomie divixów co po sieci krążą).
Na Allegro są po Angielsku ale nie ma Lektora Pl. Jakośc jest dobra no nie jest taka jak teraz ale jak dla mnie jest idealna jakosc :D
Dzięki za odpowiedzi, skoro twierdzisz że jakość jest idealna to mnie też powinna zadowolić :)
Jeśli chodzi o wersje językową to wiem że nie ma z polskim lektorem i mi to nie przeszkadza bo angielski znam bardzo dobrze, chciałem po prostu usłyszeć opinię kogoś kto to widział i może mi powiedzieć jak mu się to podobało pod względem jakości obrazu.
Pisałem List do Polsatu i TV Puls na razie nie będą emitowali PR :( więc z allegro kupiłem PR i 1 Sezon już obejrzałem i wszystko ok było z płytą :D
Szkoda że nikt nie chce tego emitować nawet tych nowych sezonów nie chcą nadawać (nickelodeon nadaje jeden odcinek w niedziele i to nawet nie zawsze), widać wolą faszerować dzieci sitcomami takimi jak np. Hanna Montana w których każda dziewczyna to super utalentowana gwiazda (muzyki, tańca czy czegokolwiek co tylko robi) a chłopaki to upośledzone umysłowo głupi których celem życia jest wycinanie durnych żartów i łapanie własnych bąków do słoika :(