Kiedy jeszcze 10 czy może więcej lat temu serial ten leciał "pokazywany był" na Polsacie, kiedy skończył się jeden z sezonów, zaczęli pokazywać coś podobnego, tylko że wojownik był jeden i chyba czarny (w sensie miał strój). W te wakacje wracam do dzieciństwa i tak z ciekawości chciałbym się dowiedzieć jak owy serial się nazywał
w 2003 roku to już tylko powtórki były, Power Rangersi byli emitowani regularnie kilka sezonów w drugiej połowie lat 90-tych także na Polsacie, oj chłopie co to były za czasy ...
nom to były czasy, napisałem 10 albo i wcześniej mógłby to być rok ale nie wcześniej niż rok 1998.
Ostatnio przeglądałem sobie budowę jakiegoś owada chyba szarańczy, i budowa tego owada odpowiadała budowie kostiumu tego bohatera.
W 1998 roku Power Rangersi byli emitowani na bank, ale coś mi teraz świta że może nawet jeszcze któryś rok wcześniej, w 97r. chyba także a kto wie czy nawet nie w 1996 .. ja jeszcze w tych latach bardzo lubiłem Herculesa i Xenę a trochę pozniej też Pokemony ..
wcześniej niż 98 to ja nie mogę nic pamiętać bo miałbym z 3 lata, ale Herculesa Xenę pamiętam Pokemony również nawet teraz sobie oglądam.
Może oglądałem powtórki, ale fajne były te seriale, a nie to co teraz podnieś rączkę, klaśnij w dłonie zrobię ci z mózgu watę.
O MÓJ BOŻE!!!!! Jak ja długo tego szukałam, kilka lat...I nie mogłam sobie za Chiny przypomnieć co to było, ani na internecie nie mogłam znaleźć. Tyle szukania.. Ale ulga :D A nie pamiętam nic oprócz tego że był jakimś wojownikiem, że jakaś rodzina przygarnęła tego chłopaka i że miał tego stworka. Widziałam przed oczami twarz tego chłopak i tego stworka tylko. O ludzie ale uczucie :D 1995 rok miałam 8 lat wtedy i byłam wielką fanką tego serialu :D