PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99774}

Power Rangers

Mighty Morphin Power Rangers
1993 - 1996
5,5 13 tys. ocen
5,5 10 1 12658
4,5 8 krytyków
Power Rangers
powrót do forum serialu Power Rangers

Jak mieliście 6-10 lat to wam nie przeszkadzało, a teraz komenty, że denne itp.

Ja się na tym wychowałem i miło to wspominam, prosta, dynamiczna fabuła idealna dla dzieciaka. O wiele lepsze od tego czym teraz karmią dzieciaków, pełne wartości takich jak wytrwałość, koleżenstwo przyjaźn.

A co do efektów to... jesus to był serial z 1994 roku, więcz czego oczekiwaliście? dodam jeszcze, że był on na licencji japonskiego - Kyōryū Sentai Zyuranger i amerykanskie zostały tylko nagrane sceny bohaterów bez strojów, a reszta była z japonsczyzny tyle, ze zdubbingowana.

P.S kto się kochał w różowej przyznać się? ;p

ocenił(a) serial na 10
damianii

Ja tam się nie czepiam, po dziś dzień jestem fanem tego serialu choć jeśli chodzi o efekty specjalne to wolę współczesne odcinki bo mają nieco lepsze ale jak chodzi o fabułę to MMPR rządzą.

ps.
Ja się kochałem ale w drugiej różowej wojowniczce czyli Kat ;)

damianii

Do oglądania tego serialu przyciągała piosenka tytułowa oraz sceny walk z fajną choreografią. Po prostu fajnie się tego słucha i ogląda, mimo że zdawaliśmy sobie sprawę, że fabuła jest denna, schematyczna i bardzo mocno naciągana.

Generalnie serial mile wspominam, z wyjątkiem serii "Turbo". Pisałem o tym w dyskusji na stronie serialu "Power Rangers Turbo". Ta seria była tak kiczowata i żenująca, że psuła nawet sceny walk i wysysała wszelką fajność. Nawet piosenka została tam skrócona prawie o połowę.