PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=99774}

Power Rangers

Mighty Morphin Power Rangers
1993 - 1996
5,5 13 tys. ocen
5,5 10 1 12678
4,5 8 krytyków
Power Rangers
powrót do forum serialu Power Rangers

Ok, gdybym miał oceniać obiektywnie dałbym najwyżej 4 czy 5, ale Power Rangers to jeden z tych seriali, którego nie należy oceniać obiektywnie, a bardziej kierować się wspomnieniami z dzieciństwa. A ja jako dziecko uwielbiałem Power Rangers :). Najlepiej pamiętam właśnie oryginalną serię(z Ritą, której zawsze się bałem xD) i jeszcze "Power Rangers Turbo" :). A kiedy nagrałem pełnometrażowe "Power Rangers Turbo" na VHS to potem przez dłuższy czas kasety nie mogłem odzyskać, bo co jeden kumpel oddał to pożyczałem następnemu xDD. Daję 8/10, by trochę 'zawyżyć' średnią :).

ocenił(a) serial na 9
Goku

Hehe, dokładnie mam to samo. Normalnie to dałbym ze 4-5, ale za każdym razem jak się tylko spotykam z tym serialem, to wspomnienia wracają o ciągłym oczekiwaniu na następny odcinek ;)
Świetnie się bawiłem to oglądając wtedy i teraz jak jakiś odcinek zobaczę, to również przez sentyment nie mogę się oderwać :)

Leszczu_zmienli_nick_jeb

Właśnie, sentyment! On sprawił, że po kilku (kilkunastu?) latach postanowiłem obejrzeć sobie parę odcinków na youtube (bo są wszystkie). Szczególnie pierwsze sezony mają to "coś", inne - dino grzmoty i turba - to już nie to samo.