PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617304}

Powers

2015 -
6,2 809  ocen
6,2 10 1 809
5,0 2 krytyków
Powers
powrót do forum serialu Powers

Playstation

ocenił(a) serial na 4

Nie rozumiem, to ma byc serial na playstation streamingowany? czy jak?
"(...) serialu powstającego dla Playstation (...)" O co w tym chodzi? Bedzie w tv normalnie czy jak?

Jaki

Będzie na Playstation. I na torrentach.

Jaki

Prawdopodobnie będzie tak jak Netflix, czyli będzie aplikacja streamingowa na konsoli i pewnie na komputerach też.

Jaki

Oto chodzi ze im HEROES nie wyszedl to robia ... jeszcze raz to samo.

ocenił(a) serial na 6
kksz

Raczej nie o to chodzi, serial powstał na podstawie komiksu który zaczął ukazywac się w 2000 roku podczas gdy pierwsze odcinki Heroes wyemitowano w 2006 ;)

mufii

Zwracam honor. Nie wiedziałem. Można więc wniskować, że historia była wręcz odwrotna.

ocenił(a) serial na 3
mufii

A czy Christian Walker odzyska w końcu moc? Czy przez cały serial będzie takim nie mogądzym sie z tym pogodzić nieudacznikiem ?

ocenił(a) serial na 6
Gandzia29

Zależy czy scenarzyści pójdą za komiksem czy też inną drogą ;) Nie bedę spojlerować, jeśli chcesz zapoznaj się z komiksami, polecam szczerze :)

Jaki

Będzie PS Store do pobrania za darmo dla tych którzy mają wykupionego PS Plusa, a dla reszty za jakaś opłatą.

howlet

Nie za darmo, bo za ps+ też się płaci.

ocenił(a) serial na 4
Programista_filmweb

Najpierw czytaj ze zrozumieniem a potem coś komentuj. On napisał, że będzie za darmo dla tych, którzy mają wykupionego ps+. Czyli napisałeś jako odpowiedź do niego to samo...

Mr_Apokalips

To ty chyba musisz zrozumieć jak świat działa, jeżeli płacisz za usługę to nie ma że coś jest za darmo do pobrania, prosta piłka, nie płacąc nic nie dostaniesz.

ocenił(a) serial na 4
Programista_filmweb

On NAPISAŁ, ŻE ZA PS+ SIĘ PŁACI i napisał,że JEST ZA DARMO DLA TYCH, KTÓRZY ZA NIEGO ZAPŁACILI.

Mr_Apokalips

Caps Lock nie sprawie, że to co piszesz ma sens, bo nie ma.

To się wyklucza, płacąc za ps+ nie dostajesz za darmo tylko w ramach opłaty, za darmo to są dema, prosta logika, koniec tematu.

Programista_filmweb

Programista nie pogrążaj się...i tacy jak Ty w maju na wybory ... :(

marchewa123

no pewnie lyka jak mlody pelikan teksty Bronka i POlskiej ekipy ;)

ocenił(a) serial na 4
luquepl

lepiej lykac teksty Bronka-szoguna niz dudy-kretyna i pajaca-korwinna

jakublisi

naprawde porownujesz bronka ktory takie rzeczy dla polski podpisal z korwinem i duda? szkoda mi ciebie no ale bedziesz szczesliwie karmic swoje dzieci zarciem GMO :) smacznego

ocenił(a) serial na 4
luquepl

Bede bardzo szczesliwy, wolny od wplywu kosciola, rosyjskiej propagandy, zabobonow. Wole byc ograniczony przez EU niz zyc np. (jak) w Rosji. Oczywiscie nie mowie, ze PO jest najlepsze, wolne od oszustow etc, ale prezydent Bronek jest najlepszym wyborem, patrzac na inne mozliwosci jakie nam pozostaja (innych kandydatow)....

luquepl

A ty pewno co weekend łykasz co innego jak ci zapłacą parę groszy.

Programista_filmweb

Madre madre ... spodziewalem sie ze stac cie na wiecej ale czego oczekiwac od marginesu spolecznego.

luquepl

Sam zacząłeś, dla myślącego zarzut popierania Bronka i ekipy złodziei PO to najgorsza obelga.

marchewa123

I kolejny imbecy.l, nie płacisz nie masz tego serialu, proste, tacy bez.myślni ludzie jak ty nie powinni w ogóle móc głosować, potem mamy same lewackie ścierwo, pewno według ciebie tv u nas też jest za darmo... żenada

Programista_filmweb

Programista Ty jesteś jakimś niedorozwojem, a mieszać politykę w filmy...[*]

UltimateTerro

Tym komentarzem tylko udowodniłeś, że to ty taki jesteś i w dodatku kompletny brak czytania ze zrozumieniem, bo to nie ja zacząłem o polityce, tylko odpowiedziałem.

Programista_filmweb

Nie ma to jak odwrócić wypowiedź i myśleć, że jest się mądrzejszym ;D a o polityce mówiłem ogólnie

UltimateTerro

Ale co mnie to obchodzi, że ty nie wiesz co sam napisałeś, odwróciłem komentarz, bo takie są fakty, nie ja zacząłem o polityce tylko odpowietrzam na zarzut, naucz się czytać.

Jaki

"Bedzie w tv normalnie czy jak?"
Kto ogląda tv? Po co? O 23 puszczaja dobre seriale 3 lata po oryginalnych premierach. No moze po za Hbo i C+
Seriale tylko w necie,netflixie itp

ocenił(a) serial na 4
Jaki

Jak wrazenia? Ogladał juz ktoś ?

Jaki

Jeśli ktoś jest fanatykiem takich historii, lub uwielbiał serial HEROS - to zdecydowanie przypadnie mu do gustu ta propozycja. Wszystko realizowane z głową oraz ze stoickim spokojem. Z odcinka na odcinek całość się rozwija i nabiera ciekawych barw...