Tak drewnianych i irytujących aktorów to dawno nie widziałem. Dialogi porażka, postacie niespójne, efekty specjalne słabe a towarzyszące im efekty dźwiękowe to nawet ciężko nazwać. Mogło to być coś lepszego, ale nie wyszło. Ostatecznie da się obejrzeć, ale zdecydowanie nie polecam
I tak ten serial jest o niebo lepszy od całego uniwersum Arrowa z DC Komiks, wliczając w to "The Flash", "Super Girl","Constantine", "Bat Woman" Nie mówiąc o totalnie żenującym DCs Legends of Tomorrow będącym totalną porażką, generalnie DC komiks kiepsko wypada w serialach, bo patrząc na "Swamp Thing", "Krypton", "Star Girl" to też lepiej nie wypadają, lepiej wypadają stary "Smallville " oraz "Black Lightning", "The Titans" i "Gotham" i może "PENNYWORTH", który mi absolutnie nie podszedł z powodu totalnie fatalnie dobranego aktora grającego gł. rolę. Dużo lepiej wypadają produkcje Marvel komiks z uniwersum "Daredevila", "Punisher", "Jesica Jones", "John Cage", ale "Iron Fist" i "Defenders" już słabiej, całkiem nieźle przy tym wypadają też "Runaways", "Cloack and Dagger", "The Gifted", "Legion" i udani "Agenci Tarczy", Fatalnie wypadło tu "Inhumans", na podobnym poziomie co "Powers wypada tu np."Hellstorm".
Oglądałem niemal wszystko z tych Seriali i zgadzam się z tobą. Arrow i reszta z DC to co najwyżej średniaki (jedynie Gotham miało do zaoferowania coś więcej - oczywiście jeżeli odpuściliśmy sobie w dobrym momencie dalsze sezony). Marvel już o dużo lepiej (Daredevil, Punisher i nawet ta Jessica Jones, ale to ze względu na Kilgrave'a). Reszta również mi się podobała, ale Hellstorm jeszcze nie oglądałem, ale skoro na poziomie Powers, to sobie odpuszczę.