ten serial jest beznadziejny.Każdy następny odcinek nie ma powiązania z poprzednimi.A motyw ścigania ludzi którzy go wrobili i siedział w więzieniu zniknął wraz z 1 odcinkiem.Oglądnąłem 7 odcinków i dziękuje bardzo.NIE POLECAM
po pierwsze to ze każdy odcinek opowiada o czymś innym to oznacza ze serial jest zły ? Jak oglądałeś te 7 odcinków ? Coraz więcej sie wyjaśnia z odcinka na odcinek , w kazdym odcinku pojawia sie mały kawałek układanki .
Serial jest bardzo dobry !
Ja uwazam, ze wlasnie nie jest beznadziejny. Moze wielu osobom spodobaloby sie gdyby watek z zemsta i wiezieniem byl bardziej rozwiniety, ale scenarzysci poszli w inna strone. Co do scenariusza, jest bardzo dobrze napisany, widac, ze nie na "kolanie pisany", zeby tylko byl, ale jest duzo ciekawych i madrych zdan. Dodatkowo muzyka jest bardzo dobrze dobrana. Jedyne zastrzezenia jakie ja posiadam, dotycza montazu. Wydaje mnie sie, ze powinni zatrudnic lepszego czlowieka w tej dziedzinie. Generalnie serial bardzo przyjemnie sie oglada. Dodatkowo film wzbogaca bardzo dobra kreacja Damiana Lewisa.
Polecam, poniewaz jestem wymagajacym widzem, a jednak ten serial bardzo mnie sie spodobal.
Pozdrawiam
Sam jesteś beznadziejny.. Jeden z lepszych serialów bardzo dobry klimat oraz super dopasowana muzyka :)
Mi ten serial bardzo się podoba. Oglądam właśnie drugą serię i uważam, że jest świetny. Damian Lewis wymiata jako Charlie Crews:)
Ja tam ten serial strasznie lubiłem i ciężko mi przeboleć że już go nie kręcą.
Ciekawe co by było dalej:D.
Myślę, że barteq_2 masz trochę racji, mogłoby być więcej powiązań między odcinkami. Ale mimo to mi się ten serial bardzo podoba z powdu świetnej gry aktorskiej i ciekawych morderstw (chociaż niektóre wydają się być jak z bajki) i szkoda, że nie będzie 3 sezonu. Jestem bardzo ciekawa jak potoczyłyby się losy Charliego :))
I jego uroczej partnerki:D(choć nie wiem której teraz tyle ich jest:D, a podobno od przybytku głowa nie boli:D)