Czy wam też po tym zakończeniu wydaje się, że Reese i Charlie będą razem? a pomijając tę kwestię to ja chcę trzecią serię. Ten serial jest świetny. Ale mam wrażenie, że już zdecydowali, żeby nie kręcić trzeciej serii. Bardzo szybko zaczęli rozwiązywać całą sprawę, a po tablicy Crewsa zanosiło się, że niewiadomych będzie więcej.
Czy będą razem tego nie wiem. Lecz mam nadzieję, że będzie 3 seria, serial jest po prostu świetny.
Mogłabym go oglądać bez przerwy.
No tak to wyglądało. Lubie ich relacje, ale na stopie partnerskiej. Fajnie wypada Reese w połączeniu z Tidwellem.
Ja przez cały pierwszy sezon na to czekałam, a teraz też mi żal Tidwella i tego całego alkoholu, który wylał:))))
A mi się ona podoba z Tidwellem, fajna parka. I to udawanie Charliego, że on nic rzekomo nie wie o ich romansie i tekty typu "detektywie proszę zostać.." :D
Sorry tak za post pod postem. Muszę przyznać, że oczekiwałam, że bardziej rozwinie się wątek Charliego i jego pani adwokat. Narobili nią smaka i szybko zniknęła.
Wydaje mi się, że to z powodu małej oglądalności. Bardzo szybko musieli rozwiązać wszystkie wątki i nie wyszło to za zgrabie. Mam nadzieję, że dojdzie do skutku chociaż wersja z podsumowującym i dopowiadającym miniserialem.