PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22730
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

Chciałem poruszyć wątek odnośnie doboru aktorów, na zasadzie spójności i autentyczności

Mianowicie ...Kevin jest na moje męskie oko bardzo przystojnym facetem(jestem hetero) ,Jill
,czyli jego córka również piękna brunetka...pytam się więć dlaczego matką i żoną została aktora
którą jest już wyglądowo trochę zniszczona,nie jest to jakaś piękna kobieta i moim zdaniem
w ogóle nie pasuje do tej rodziny ,pomijam już że mimo iż to fikcja nie ma żadnych wspólnych
cech wyglądu matki z córką,nawet kolor włosów.Oczywiście nie oceniam tutaj tych osób
prywatnie w ich życiu ,po prostu na zasadzie doboru do ról odgrywanych.

Według mnie idealną żoną Kevina i matką Jill była by czarna,smukła Liv Lyler (serialowa Meg)
.Wtedy było by bardziej wiarygodne że to była rodzina a podobieństwo matki i córki było by
znacznie większe.

Pozdrawiam

qwerty123321

Jest w tym sporo racji. Odniose sie jednak tylko do doboru aktorow. Wedlug mnie dobrali ich bardzo dobrze, ale pod wzgledem wyrazistosci. Sa czasami filmy badz seriale, gdzie czasami jest mega zawila fabula, a aktorzy w ogole nie sa charakterystyczni. Wtedy sie mylisz kto z kim, o co chodzi, kto jest dobry kto zly.

W tym serialu aktorzy sa tak dobrani, ze nie idzie ich pomylic w jakikolwiek sposob. To jets ogromny plus.

No i MUZYKA tytulowa :D