Właśnie jestem po seansie pierwszego odcinka i muszę powiedzieć, że zapowiada się genialnie. Wydaje się jeszcze bardziej niepokojący i klimatyczny niż sezon poprzedni. Jedynym minusem jaki zaobserwowałem jest intro, które jak dla mnie kompletnie nie pasuje. A jakie są wasze odczucia ??.
Zgadzam sie, ale o co wg Ciebie chodzi w intro? Tj jakaś prehistoryczna aluzja?
Jako intro miałem na myśli tzw. opening credits. A jeśli chodzi o tą prehistoryczną historyjkę to podejrzewam ,że może być to klamra kompozycyjna ale o tym dowiemy się na koniec :D.
Nie wiem dlaczego ale Justin w sezonie 2-gim wygląda o wiele mniej atrakcyjnie niż w 1:( a co do ważniejszych rzeczy to odcinek 2-gi ciekawy.Jakim cudem Kevin znalazł się nad tą wodą?
Przez połowę odcinka na mojej twarzy malowało się "wtf?". Później tak się wciągnęłam, że od razu drugi odcinek włączyłam.
Zapowiada się, że drugi sezon będzie jeszcze większą petardą niż pierwszy :) Bardzo mi się podoba.
Z początku byłem zszokowany tym nowym openingiem, ale powoli zaczynam się przyzwyczajać. Trochę ckliwy, ale bardzo estetyczny.
Sam odcinek: 9/10. Nowi bohaterowie jak najbardziej na plus.
Ktoś wie o co chodziło z tą kozą? Ze wszystkich enigmatycznych sytuacji ta dziwi mnie najbardziej :)