PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22730
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

Drugi sezon

ocenił(a) serial na 10

Właśnie jestem po seansie pierwszego odcinka i muszę powiedzieć, że zapowiada się genialnie. Wydaje się jeszcze bardziej niepokojący i klimatyczny niż sezon poprzedni. Jedynym minusem jaki zaobserwowałem jest intro, które jak dla mnie kompletnie nie pasuje. A jakie są wasze odczucia ??.

ocenił(a) serial na 9
Racen

Zgadzam sie, ale o co wg Ciebie chodzi w intro? Tj jakaś prehistoryczna aluzja?

ocenił(a) serial na 10
Kiciajka

Jako intro miałem na myśli tzw. opening credits. A jeśli chodzi o tą prehistoryczną historyjkę to podejrzewam ,że może być to klamra kompozycyjna ale o tym dowiemy się na koniec :D.

Racen

Nie wiem dlaczego ale Justin w sezonie 2-gim wygląda o wiele mniej atrakcyjnie niż w 1:( a co do ważniejszych rzeczy to odcinek 2-gi ciekawy.Jakim cudem Kevin znalazł się nad tą wodą?

ocenił(a) serial na 10
musicraum

Wiadomo ,że Kevin lubi sobie polunatykować :D

ocenił(a) serial na 8
Racen

Przez połowę odcinka na mojej twarzy malowało się "wtf?". Później tak się wciągnęłam, że od razu drugi odcinek włączyłam.

ocenił(a) serial na 8
Racen

Zapowiada się, że drugi sezon będzie jeszcze większą petardą niż pierwszy :) Bardzo mi się podoba.

ocenił(a) serial na 10
Racen

Z początku byłem zszokowany tym nowym openingiem, ale powoli zaczynam się przyzwyczajać. Trochę ckliwy, ale bardzo estetyczny.
Sam odcinek: 9/10. Nowi bohaterowie jak najbardziej na plus.

Ktoś wie o co chodziło z tą kozą? Ze wszystkich enigmatycznych sytuacji ta dziwi mnie najbardziej :)

ocenił(a) serial na 10
wito_filmweb

Tu znajdziesz wskazówki: http://www.watchingtheleftovers.com/blog/2015/10/8/8-connections-to-moses-axis-m undi