PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22730
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

Gdzie ona się ukrywała przez te wszystkie lata? Uważam że Nora jest najlepiej wykreowaną postacią w całym serialu. Mam nadzieję że ludzie z świata filmu ją zauważą. Jeśli nie dostanie żadnej nominacji za ten serial będę rozczarowany.

ocenił(a) serial na 10
SuperWho

Na Broadway'u się ukrywała, stąd też podejrzewam taki wysoki poziom aktorski jaki prezentuje w serialu. Nora to moja ulubiona bohaterka i ogromna w tym zasługa Carrie, która jest jak dla mnie aktorski odkryciem tego roku. Nominacje (przynajmniej!) do przyszłorocznych Złotych Globów i Emmy musi dostać. Osobiście nie mogę się doczekać października i Zaginionej Dziewczyny w której gra.

ocenił(a) serial na 7
VisitorQ

O tak, byłem zaskoczony, gdy zobaczyłem ją w obsadzie "Gone Girl". Mam nadzieję, że pokaże, na co ją stać.

ocenił(a) serial na 7
VisitorQ

O tak, byłem zaskoczony, gdy zobaczyłem ją w obsadzie "Gone Girl". Mam nadzieję, że pokaże, na co ją stać.

ocenił(a) serial na 10
SuperWho

ZGADZAM SIĘ tak bardzo, że aż włączyłem caps lock. Gdy patrzę na Norę w serialu wierzę we wszystko, co przeżywa, myśli, czuje, robi... jest to kreacja tak genialna, że prawie rzeczywista. Gdy odcinek był poświęcony tylko postaci Carrie Coon - oglądałem z rozdziawioną twarzą. Dla mnie to nie aktorka, a artystka pełna. Szacun, biję pokłony jej aktorstwu.