PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22730
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

serial naprawde mi sie spodobał , przyznaję- że po pierwszym odcinku zastanawiałem sie czy oglądąć dalej , i powiem tak im dalej w las tym lepiej , moje zdanim od 3 odcinka serial jest coraz lepszy i wciągnal mnie swoim klimatem, oglądnałem 1 sezon i napewno nie zapomne ,,Pozostawionych , serial zmusza do myślenia jest pełen symboli, czasami irytuje czyli nie mozna pozostać obojętny na tą produkcje, na pewno nie jest to serial dla kazdego , to widac nawet po wypowiedziach na forum ,ale nie popełniajcie błedu i nie wystawiajcie oceny po oglądnieciu 2 odcinków ,

ocenił(a) serial na 4
robin_1752

Tak, to zdecydowanie taki typ serialu, który albo się lubi, albo nie.

ocenił(a) serial na 8
meg_hall

to prawda , ale poważnie przy pierwszym odcinku miałem ochotę przerwać seans po 30 minutach, a po oglądnieciu całości nie żałuję ,i rzeczywiście po 3 odcinku serial wciaga moim zdaniem ,

ocenił(a) serial na 8
robin_1752

Podłączam się do opinii. :) Serial z odcinka na odcinek coraz lepszy.

To czekamy na 2 sezon ;)

edit: i jeszcze do tego piękna muzyka :)

ocenił(a) serial na 7
wklos1

Muza dobra - zwłaszcza motyw przewodni jest niesamowity, ale sezon 2 ??

ocenił(a) serial na 8
wklos1

faktycznie zapomniałem o muzyce a przecież to ważne , mnie podoba się ten motyw na końcu on się przewija w każdym odcinku pod koniec ale i czołówka jest niezła , fajnie zrealizowana , tak samo podobala mi sie czołówka w,, Detektywie,,

ocenił(a) serial na 8
wklos1

Zgadzam się... plus suwenir z Metallicą ;)

ocenił(a) serial na 6
robin_1752

Zgadza się. Ja się zraziłam po 5 odcinku i potem nie oglądałam. Namówił mnie użytkownik i faktycznie - od 6 odcinka serial bardzo mnie zainteresował. Niestety ostatni odcinek rozczarował. Czekałam na dalszy ciąg wyjaśnień, a tu w sumie pokazali już wszystko, co widz mógł sam wysnuć z wcześniejszych odcinków. Natomiast bez podsumowania została kwestia snów i wizji Kevina, a szkoda. Może będzie o tym w 2 sezonie.