PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22730
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

czy ktoś wie cos na temat oglądalności ? gdzieś słyszałam ze 2 sezon będzie na bank tylko jakoś
trudno mi to sobie wyobrazić bo negatywnych opiniach jakie czytam. Uważam ze serial ma potencjał -
mimo ze nie oglądam takiego typu produkcji tzn gdzie wszyscy maja wieczna depresje są trudni do
polubienia czy choćby znalezienia w nich jednej pozytywnej cechy- ale coś mnie trzyma przy ekranie

ocenił(a) serial na 10
kat8

Pierwszy odcinek oglądało 1,80 mln widzów.

ocenił(a) serial na 9
kat8

A ja za to słyszałem że od samego poczatku planowany był tylko jeden sezon

Kulasisko_Pospolite

możliwe mogły mi się informacje o serialach pomylić trochę szkoda bo mi serial się podoba szkoda ze takie badziewia jak np Pamiętniki wampirów lecą 5 sezon a porządny ciekawy klimatyczny serial ma jeden sezon i to tylko 10 odcinkowy

kat8

Imo lepszy jeden dobry sezon, nawet jesli zostawia niedosyt, niz bezczeszczenie zwlok kolejnymi, kreconymi dla kasy. Ale cos mi sie nie chce wierzyc, by HBO nie chcialo wycisnac w tego wiecej i czuje, za pare lat bedziemy narzekac jak przy True Blood.

ocenił(a) serial na 9
e_wok

Przy takim zainteresowaniu publiczności jakoś wątpię... Chociaż powinni... 2-3 sezony byłyby świetnym wyjściem dla mnie bo już żałuję że niedługo będę musiał się pożegnać z tymi genialnymi postaciami