nagle ześwirowali że zniknęło 140 mln ludzi, a nikogo nie dziwi jak bez sensu ich istnienie... przecież to oczywiste że takie coś mogło się zdarzyć
dobrze że beniu zrezygnował... nagle zdziwko papież: "pozzzzdrawiam wszłystkichh pło....." ciach papież znika
to że ludzie żyją na planecie na której jest coś takiego jak atmosfera, powietrze i inne bzdety pozwalające żyć, że płeć męska ma kuta@ a żeńska cip@ i że muszą się bzykać że się rozmnażać... nie jest to bez sensu, że ziemia znajduje się w idealnej odległości od słońca aby istniało na niej życie, to przypadek że ludzie mają coś takiego jak samoświadomość czy możliwość wybór, mają rozum i nie potrafią tego wytłumaczyć(zasadnicze pytanie brzmi to po co to wszystko) a się dziwią że wyparowało 2 proc ludków
no podatek wat
przecie o to kolega nogutek pytał
chociaż nie rozumiem wystarczy w google wpisać
muszę ci powiedzieć że mecze dzisiaj słabe, ale bazylia zagrała lepiej niż ostatnio, ze szwabami będzie rzeźnia mówię ci
A czy ktoś mądry mi powie o co w tym serialu chodzi? obejrzałem pierwszy odcinek i nie wiem kto gdzie idzie i po co i czemu widzą jakieś dziwne rzeczy, jelenie, nie wiem nic , kto jest kim i z kim, sam chyba potrzebuje pomocy