PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684445}

Pozostawieni

The Leftovers
2014 - 2017
7,4 23 tys. ocen
7,4 10 1 22841
8,4 18 krytyków
Pozostawieni
powrót do forum serialu Pozostawieni

wszyscy

ocenił(a) serial na 5

nagle ześwirowali że zniknęło 140 mln ludzi, a nikogo nie dziwi jak bez sensu ich istnienie... przecież to oczywiste że takie coś mogło się zdarzyć
dobrze że beniu zrezygnował... nagle zdziwko papież: "pozzzzdrawiam wszłystkichh pło....." ciach papież znika

kolarek

Mógłbyś jaśniej napisać o co Ci chodzi ?

ocenił(a) serial na 8
Infernus265

Chodziło mu o to, że jest najpewniej idiotą i, że nie rozumie serialu.

ocenił(a) serial na 5
nieznajomy43

szykuj się na piekielnie ciętą ripostę

nie lubię cię

ocenił(a) serial na 9
kolarek

Stary przetłumacz na polski, bo nikt nie ogarnia o czym nam tutaj piszesz

ocenił(a) serial na 5
Lodowy

to że ludzie żyją na planecie na której jest coś takiego jak atmosfera, powietrze i inne bzdety pozwalające żyć, że płeć męska ma kuta@ a żeńska cip@ i że muszą się bzykać że się rozmnażać... nie jest to bez sensu, że ziemia znajduje się w idealnej odległości od słońca aby istniało na niej życie, to przypadek że ludzie mają coś takiego jak samoświadomość czy możliwość wybór, mają rozum i nie potrafią tego wytłumaczyć(zasadnicze pytanie brzmi to po co to wszystko) a się dziwią że wyparowało 2 proc ludków

ocenił(a) serial na 7
kolarek

WAT?!

ocenił(a) serial na 5
Nogutek

23%

kolarek

Że co 23% ?

ocenił(a) serial na 5
Infernus265

no podatek wat
przecie o to kolega nogutek pytał
chociaż nie rozumiem wystarczy w google wpisać

ocenił(a) serial na 7
kolarek

To dopiero cięta riposta!!!! !! 1111!11!

ocenił(a) serial na 5
Nogutek

:)

kolarek

może twoje istnienie jest bez sensu dlatego wypisujesz takie bzdury

ocenił(a) serial na 5
przeladuj34

muszę ci powiedzieć że mecze dzisiaj słabe, ale bazylia zagrała lepiej niż ostatnio, ze szwabami będzie rzeźnia mówię ci

ocenił(a) serial na 10
kolarek

A czy ktoś mądry mi powie o co w tym serialu chodzi? obejrzałem pierwszy odcinek i nie wiem kto gdzie idzie i po co i czemu widzą jakieś dziwne rzeczy, jelenie, nie wiem nic , kto jest kim i z kim, sam chyba potrzebuje pomocy

ocenił(a) serial na 7
electrix18

Przyłączam się do pytania!

electrix18

Nikt nie wie bo to dopiero 1 odcinek? Nawalili tonę pytań i będziemy powoli uzyskiwać odpowiedzi.