PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609371}
7,6 2,5 tys. ocen
7,6 10 1 2469
Prawdziwa historia rodu Borgiów
powrót do forum serialu Prawdziwa historia rodu Borgiów

Napisy?

ocenił(a) serial na 7

Chcę zabrać się za ten serial, ale przejrzałam całą sieć w poszukiwaniu napisów pl i nic. Rozczarowanie. Dodam, że z lektorem nie lubię - ale chyba nie mam wyjścia, a szkoda, bo mam całkiem dobrą wersję dvdrip.
Czy serial jest naprawdę tak mało popularny? Ocenę ma niemal jak u The Borgias, ale też mało głosów i tematów na forum. Nie rozumiem dlaczego. Obejrzałam wczoraj kilkadziesiąt minut pierwszego odcinka i tyle mogę powiedzieć, że serial trzyma poziom.

GrellRautha

Nie znalazłem też napisów polskich. Z angielskimi też jest problem, na pierwszy rzut oka tylko do pierwszy dwóch odcinków są, więc pozostaje tylko lektor (niestety). A do drugiego sezonu nie ma już kompletnie niczego. Można się tylko zachwycać francuskim dubbingiem... Jednym słowem - kicha!

PS. Jedynym dobrym wyjściem jest się wstrzymać z oglądaniem serialu i poczekać (pewnie ze dwa lata :P), aż wszystko będzie podane na talerzu :)

ocenił(a) serial na 7
server69

Dziwi mnie, że serial tego formatu został pominięty przez wszystkich tłumaczy/grupy od fansubów. W ogóle jest to serial, o którym mało kto słyszał, a co dopiero widział.
Sezon pierwszy obejrzałam wpierw w oryginalnej wersji językowej, a że z angielskim u mnie różnie bywa, musiałam poprawić później z lektorem pl (jakość obrazu dość kiepska). Za sezon drugi nawet się nie zabieram, dopóki nie będzie konkretnego tłumaczenia w mym ojczystym ;]

ocenił(a) serial na 10
GrellRautha

Mogę zapytać gdzie udało wam się złapać drugi sezon? Szukam od czasu premiery w marcu i jak dotąd nie udało mi się go nigdzie znaleźć. Z góry pięknie dziękuję :)

ocenił(a) serial na 7
Minnie23

Też nie oglądałam, ale widziałam odcinki na stronie kat.ph w wersji FRENCH HDTV XviD-MiND,

ocenił(a) serial na 10
GrellRautha

Dziękuję bardzo! Udało mi się znaleźć także wersję READNFO VOSTFR PDTV XviD-TT avi, audio podobno jest po angielsku, ale jeszcze nie mam całości i nie mogę sprawdzić.

ocenił(a) serial na 8
GrellRautha

a czy wiecie moze, czy mozna gdzies s2 obejrzec online?

ocenił(a) serial na 7
TheElf

Właśnie, nigdzie nie ma online sezonu 2...