No tak, wystarczy poczytać inne posty.
To skandal przerwać serial w tak świetnym momencie. Przecież tam już wojna się zaczęła, tyle osób było w to zaangażowanych a oni taki numer
Zgadzam się z tobą a jak dla mnie serial był rewelacyjny ale no cóż nie przewidzi sie że co producenci głupiego wymyśla
No serial dość dobry ale niestety jak wiele innych niedokończony :(
Za coś takiego powinno się zacząć wieszać producentów !
Dokładnie tym bardziej że czytałam że publika ze USA była zachwycona 1 sezonem i w sumie dzieki nim za czeli ten 2 ale żeby w tak świetnym momencie zakończyć to trzeba mieć coś z głową
No to tym bardziej nie rozumiem czemu nie dokończyli .
To jakaś plaga tych niedokończonych seriali (co najmniej 1 na 3 przerwany w połowie strasznie mnie to już wnerwia zwłaszcza jak serial nie jest zły tak jak ten)
Racja a jaki serial jeszcze całkiem dobry przerwali w połowie ? Z tego co ja pamiętam również serial Za wszelką cenę w 3 sezonie podobnie skrócili
Carnivàle , caprica , death like me - dla mnie te były dobre seriale (słabych wymienił bym drugie tyle) :P ale jak bym się trochę dłużej zastanowił to by się znacznie więcej znalazło :(
Oczywiście, że tak. V, FlshForward, The Event, The Firm. Amerykanie wszystko usuwają w nagłej akcji!! Ale Tru Calling to ja nigdy nie przeboleje
Oglądałem właśnie 6 odcinek, i po sytuacji kiedy Tru sie cofnęła przewinąłem. Zakończenie marne :(
Myślałem, że chociaż dowie się o swoim ojcu. A tutaj taka niespodzianka ;/
Podejrzewam, że to dlatego, że serial miał być kontynuowany, dlaczego tego nie zrobili i przerwali w takim momencie - nie wiem. Szkoda, że nie dokończyli chociażby tej drugiej serii (nie mówiąc już o tym, że mogłoby być tych serii znacznie więcej), serial świetny, wciągający, obejrzałoby się znacznie więcej.