PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111678}

Prawdziwe powołanie

Tru Calling
2003 - 2005
7,2 2,1 tys. ocen
7,2 10 1 2085
Prawdziwe powołanie
powrót do forum serialu Prawdziwe powołanie

Obiektyw...

ocenił(a) serial na 5

Obiektywie wystawiłem 7/10 aczkolwiek jak dla mnie zaslużyl na ocene co najwyzej 4/10. Bardzo naciągana historia (pisze tylko o pierwszym odcinku) i nie spodziewam sie czegoś lepszego w dalszych...Ja wiecej odcinkow nie obejrze. Polecam serial ''Rescue Me''. I realny i nie budzi negatywnych emocji. Dziekuje. Ten serial...Nie wiem dla kogo..Piszcie jak dla was...I jak nie dla was :)

ocenił(a) serial na 7
Van_21

Ja też daję 7/10 chociaż na logikę nie powinien dostać więcej niż 5. Bardzo naiwna fabuła, pełno mielizn, realizacja też dość kiepska ... ale mimo wszystko miał w sobie jakiś urok (może głównej bohaterki ? :)
Chociaż obiecywałem sobie po którymś z kolei odcinku przerwać oglądanie, to w sumie zaliczyłem wszystkie odcinki. Czymś tam mnie przyciągnął.
Ale żałuję, bo zamiast wyjaśnić narosłe wątki to całkiem przerwali emisję ...

OmniModo

wlasnie to jest ból tego serialu i co gorsza prócz kasy nie wiadomo czemu - gorzej powodziło sie prison breakowi, a jednak wyciągneli go. coś czuje, ze po prostu reżyser miał małe przebicie.

użytkownik usunięty
Van_21

wg mnie pierwsza połowa pierwszego sezonu była bardzo naciągana- takie 4/10, jednak z czasem fabuła się rozkręciła - 7/10. Szkoda jednak, że przerwali serial bez wyjaśnienia tych wątków