PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111678}

Prawdziwe powołanie

Tru Calling
2003 - 2005
7,2 2,1 tys. ocen
7,2 10 1 2085
Prawdziwe powołanie
powrót do forum serialu Prawdziwe powołanie

Podobny serial?????

ocenił(a) serial na 9

Moze zaproponujecie jakis nowy badz stary serial w stylu tru calling, zaklinacz dusz ( ktore niestety zostaly brutalnie zakonczone bez zakonczenia :( został mi tylko medium ale moze znacie cos rownie fajnego jak te seriale wymienione wyzej :)

ocenił(a) serial na 10
majlo85

Z lekka podobnym serialem jest "Zdarzyło się Jutro" dość stary serial ale równie zaskakujący i jest o wiele więcej odcinków ;) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
majlo85

dollhouse

majlo85

Majlo85 pokusiłam się o sprawdzenie notowań poszczególnych odcinków Tru Calling. I nie rozumiem dlaczego zarówno ten serial jak i Ghost Whisperer zostały jak to trafnie określiłeś brutalnie zdjęte z anteny. Odcinek premierowy zgromadził 4.2 mln widzów. Oglądalność nigdy nie spadła poniżej 3.8 mln. Ostatni odcinek II serii to 7.08 mln. Dla porównania Vampire Diaries który jest w chwili obecnej bardzo popularny / sama też go oglądam / czasem gromadzi tylko 2.8 mln widzów.

Strasznie jestem rozczarowana zaistniałą sytuacją. Pierwszy raz wypowiedziałam się tutaj na forum po obejrzeniu I Sezonu TC. Dzisiaj obejrzałam ostatni odcinek II Sezonu. Normalnie cisną mi się na usta słowa, których nie wypada używać kobiecie zwłaszcza na publicznym forum. O ile po śmierci Jima oglądalność Zaklinacza spadła prawie o połowę / max to 12.25 mln w ostatnim sezonie notowania leciały na łeb na szyję / jeden z odcinków tylko 5.96 mln/ / o tyle w Tru Calling akcja się rozwijała, doszły nowe wątki, pojawił się ojciec głównej bohaterki. Wiadomo, że nigdy nie byłaby to Moda na sukces i kiedyś i tak by zakończono produkcję ale można to było zrobić inaczej. Czuję niedosyt i złość na twórców serialu.

ocenił(a) serial na 9
Ewcia78

Popieram w 100% tą wypowiedź, ja również czuję niedosyt oraz złość na twórców serialu TC... Po pierwszym sezonie akcja się zdecydowanie rozkręciła, pojawiły się nowe osoby i nowe intrygi. Wigilijny wieczór w ostatnim odc 2go sezonu mnie jeszcze bardziej "wciągnął" a tu niespodzianka - koniec .. Szkoda i to straszna, że zaprzestano produkcj serialu,, bo jestem bardzo ciekawa jak by się to wszystko zakończyło.

pasztulec

Gdzie można obejrzeć sezon drugi TC?

ocenił(a) serial na 9
Iluvia

a nie ma czasem na Foxlive?

majlo85

trochę podobny jest David Nolande http://www.filmweb.pl/serial/David+Nolande-2006-402071 świetny serial tylko 8 odc. a szkoda

majlo85

Mi się trochę kojarzy z Journeyman. Niezły serial, chociaż przyznam że Tru Calling lepszy