dobrze może pomyliłam się co do talentu yaneza..rzeczywiście niezły z niego aktor .oczywiście ,że
ma talent jak wielu jego kolegów ..lubię gdy telewizja stawia na nowe talenty .np jak arenas .ruli .y
,cepeda levy , julian gil, jose ronn ,długo by wymieniać .bo te dawne telenowele były tylko z
fernandem colungą nie rozumiem dlaczego wciąż go brali przecierz było tylu uzdolnionych aktorów
.a oni z nim nagrywali .teraz jest lepiej ,bo można zobaczyć każdego aktora .ten colunga nie był
przecierz aż taki cudowny i najlepszy od wszystkich już chyba wolę yaneza .bo przynajmniej widać że
ma poczucie humoru i świetnie spisywałby się w komediach . a ten taki sztywniak i nudziarz .
Zastanawia mnie, jak dużo jeszcze dodasz tu tematów niezwiązanych z ,,Prawdziwym uczuciem". Przecież Colunga tu nie grał, więc nie rozumiem skąd refleksje na jego temat akurat w tym serialu.
to dobrze że nie grał bo by narzkal przez całą tele .jeszcze jego by tu brakowało ..
Zostaw w spokoju Fernanda. On nawet nie grał w AV. Poza tym telenowele nie mogły być tylko z Fernandem, bo on grał wyłącznie protów, a nie mógł grać w jednym czasie w pięciu telkach.
Hehe, dajmy spokój z odpowiadaniem pod tematami anida23, to może się znudzi i przestanie zaśmiecać forum TROLL wstrętny!
Fernando colunga w Paulinie był jak Ferdek Kiepski ,wiecznie siedział na kanapie:)
ferdek kiepski to przynajmniej mial różne pomysły na otworzenie firmy ..a ten drapibroda tylko się drapał i nie potrafił nawet uratować swojego zakładu .dopiero paulina się za to wzięła ..
jak nie dużo z nim było telek ,teraz dopiero oglądamy innych aktorów .każda telenowela ma innego prota .a kiedyś prawie wszystkie były z ferdkiem np ''esmeralda ,paulina ,nigdy cie nie zapomnę , kobieta ze stali ,maria z przedmieścia ,w nie woli uczuć i wiele innych .
Może Ty oglądasz. U nas te leciały, ale w Meksyku leciało ich o wiele więcej. STD jest prawie nową telką. Jeszcze Amor Real, Alborada, Pasion, Manana es para siempre i Porque el amor manda,
El privilegio de amar, La intrusa, Yo soy Betty la fea, Zbuntowany anioł, Maria Celeste, Fiorella, Przyjaciółki i rywalki, paloma, Gorzka zemsta, Mari Mar, Luz Maria, Manuela, Biały welon, Mała księżniczka i tak mogę wymieniać i wymieniać telki, w których nie grał Fernando, ale to strata czasu.
wiesz bardzo lubiałam fernanda ,ale kiedy obejrzałam z nim ;;pauline ;; zdenerwował mnie ,jak on tam sztywnie gra l żadnego w nim nie było poczucia humoru .całą telenowele narzkał i nic nie robił grał tam ojca a wyglądało tak jakby nie lubił dzieci ..nawet ich nie przytulił . mógłby się troszkę postarać jest wielu aktorów co grają ojców a nikt by nie przepuszczał ,że to nie ich dzieci np jorge salinas w potędze miłości , zaklęte serce ,zakazane uczucie ,que bonita amo ;gral w tych serialach ojca bardzo uczuciowego . albo ceszar evora w serce klaricie ;gabriel soto w ;urytej miłości ;wiele innych gwiazd ..
Ale taka była ta postać. Mnie Carlos Daniel wkurzał, bo był gburowaty i okropny, ale to tylko postać.
mnie też ,denerwował nawet jego stosunek do serialowego syna .masz racje był gburowaty może to jego rola ,ale mnie też się zdaje ,że w mari z przedmieścia w esmeraldzie też tak grał . jest bez poczucia humoru .jeszcze go nie widziałam w żadnym telenoweli żeby głośno się smiał i żartował jak inni .wciążmiał jedną mine ..
W Marii z przedmieścia też był okropny, dopiero później się zmienił. W STD , W PEAM jego rola była inna, bardziej zabawna.
Moim zdaniem trudno jest oceniać czyjś talent, gra danego aktora może się komuś podobać a komuś innemu nie, i to jeszcze w zależności od roli.
własnie .wiem że to forum o ;;prawdziwym uczuciu ;; ale chodzi mi że colunga wszędzie gra tak samo . eduardo yanez nie jest przecierz od niego o wiele starszy ,a można go było zobaczyć w różnych rolach .
Według polskich źródeł jest pomiędzy nimi 6 lat różnicy. A według innych źródeł 8 lat to jednak spora różnica.
W tej chwili nie jest wielka różnica. Bo Eduardo nie skończył 60 a po 60 faceci zaczynają się sypać na twarzy. Eduardo będzie już po 60 a tamten dopiero będzie miał pięćdziesiąt parę lat:)
zdąży jeszcze nagrac parę telek ..nie jako prot ale przynajmniej ich ojciec lub teść .nie czarujmy się bez tych starszych aktorów nie były by telki tak dobre .oni mają spore doświadczenia ..
Już ja widzę jak on zagra Ojca lub teścia. Teraz kręci podobno film z Wlilliamem Levy.
Ja uwazam , że by dobrze widzieć jakie mają talenty aktorzy to trzeba mieć doświadczenie. My tylko jesteśmy widzamy y i decydujemy co oglądamy natomiast reżyserowie wybierają kto ma grać i biorą kogo chcą. Zgadzam się z górna odpowiedzą.
A co do Arriagi wiecie co - ja go lubię .chociaż tylko troszeczkę są dziwne sceny.. Ale ich nie utniesz. :) pozdrawiam :P
Bo jest dość wysoki i jego kręgosłup by tego nie wytrzymał. A ty to nagle bronisz Eduardo a jakiś czas temu mówiłaś, co innego.
już nie wiem jak mam pisać ..jak piszę o nim żle nie dobrze ,a jak dobrze jeszcze gorzej . ok... tamte komentarze były tylko żartem ..lubię meksykańskich aktorów są świetni ..
Z tym że Arriaga nie narzeka to przesadziłaś pewnie dlatego że nie oglądasz. Bez przerwy narzeka i wszystkim truje dupę ,
Albo wkurza mnie jak rzuca się z rękami na swojego Pracodawcę. Łatwo go sprowokować ciągle leci do bicia do Nelsona a Victoria nawet go nie powstrzymuje. Najlepsza była scena w korytarzu jak się pobili a Nelson go gaśnicą walnął a ten jak się rzucił na niego to prawie go udusił ale się powstrzymał i go przepraszał.
czy ,mógłbyś mi napisać jakie ciekawe wątki ,były w ;;prawdziwym uczuciu ;;chodzi mi od odc..70 do teraz .przynajmniej wymień 10 . ok..
A w którym momencie skończyłaś oglądać ?
p.s albo wejdź i poczytaj w rozmowach o serialu. Tam jest streszczone większość odcinków.
No, ale co było w tym odcinku. Bo 70 odcinek był jakiś czas temu jeszcze przed świętami,
chyba .w tedy gdy niki i guzman pojechali do domku na wsi .była wtedy burza .victoria widziała nelsona z kochanicą ,ale nie wiedziała że to kendra .coś tam jeszcze było ale nie pamiętam za wiele .ok napisz czy niki nadal jest nie miła do guzmana i czy viktoria jest z ariagą i czy nie . i czy siostra viki odnalazła swą corkę .
No to różnie było raz była miła raz nie miła. Potem Roy wrócił i zaczęła znowu z nim chodzić i planować ślub, bo rodzina Roya bankrutowała, więc musiał się z nią ożenić. A Kendra zaczęła oczerniać Guzmana, że zależy mu tylko na jej kasie i żeby mu nie ufała. Nawet założyła stronę z ogłoszeniem Guzmana, na której sprzedawał się za pieniądze i pokazała to Nikki i oczywiście uwierzyła. Potem ożeniła się z Royem i po ślubie potem byłą scena z Guzmanem i Nikki i ich Roy przyłapał jak się kochali. No i wyjechali, bo mieli wyjechać po ślubie na turniej tenisowy i teraz bez przerwy Roy wyrzuca Nikki jak mogła mu rogi przyprawić tuż po ślubie. A Roy zakochał się w Lilli, ale jak zobaczyła jak bierze ślub z Nikki to nie chciała go znać.
No i wcześniej przed ślubem był jeszcze zawał Anibala potem postrzelenie Victorii. No i potem jak już Victoria wyszła, że szpitala to po jakimś czasie zabili żonę Arriagi, bo powiedziała Kendrze, że dowiedziała się, że jest córką Anibala. A po ślubie Nikki. Wrócił Leonardo i wrobił Beatriz, że ukradła naszyjnik i wsadzili ją do aresztu. A Leonardo w tym czasie porwał jej syna, który był w Izbie dziecka.
dziękuje .za streszczenia coś wkońcu się ruszyło .po opisie serial jest ciekawy . bo gdy oglądalam nic się nie działo tylko kłutnie i fochy niki.
Możesz zmienić zdanie na czyjś temat, ale mdli mnie jak przesadnie go wychwalasz i zakładasz, co chwile nowe tematy:)