PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1039
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

dobrze może pomyliłam się co do talentu yaneza..rzeczywiście niezły z niego aktor .oczywiście ,że
ma talent jak wielu jego kolegów ..lubię gdy telewizja stawia na nowe talenty .np jak arenas .ruli .y
,cepeda levy , julian gil, jose ronn ,długo by wymieniać .bo te dawne telenowele były tylko z
fernandem colungą nie rozumiem dlaczego wciąż go brali przecierz było tylu uzdolnionych aktorów
.a oni z nim nagrywali .teraz jest lepiej ,bo można zobaczyć każdego aktora .ten colunga nie był
przecierz aż taki cudowny i najlepszy od wszystkich już chyba wolę yaneza .bo przynajmniej widać że
ma poczucie humoru i świetnie spisywałby się w komediach . a ten taki sztywniak i nudziarz .

użytkownik usunięty
dominik1989

ty też zmieniasz zdanie o eduradzie raz piszesz że jest ładny a zarazem że ma wory pod oczami . na puchniętą twarz .jesteś wkońcu fanem yaneza czy nie ..

ocenił(a) serial na 8

Ja jestem Fanem Stallone :p

użytkownik usunięty
dominik1989

aha, to wszystko wyjaśnia ..

ocenił(a) serial na 8

No, bo wtedy miał fajniejszą role i dlatego go chwaliłem a potem się zmieniła jego rola całkowicie i już nie był taki śmieszny tylko coraz bardziej poważniejszy i agresywniejszy.

użytkownik usunięty
dominik1989

dobrze że jeszcze nie zrobili z niego jakieś popychadło i nudziarza ..

użytkownik usunięty
karsapogromca

to znaczy jakie dziwne ??

To są małe drobiazgi, ale nie dziwię się.
Mam na myśli sceny Arriagi, Victorii i Cristi..

Jest jeszcze coś takiego jak sympatia widzów. Nawet jeśli aktor nie jest najbardziej utalentowany ani najprzystojniejszy, ale widzowie chcą go oglądać, będzie występował aż do bólu.

użytkownik usunięty
Saray

tak samo zależy od ich ról .ja np lubię gdy aktor i aktorka pokazują swoje różne talenty . gdy raz grają dobrych a raz złych i oczywiście z poczuciem humoru ..