Nie wiem jak oni upchną rozwiązanie wątku romantycznego, podczas gdy Marek nadal mieszka z Okońską, i wątku kryminalnego - Sułecki nadal nie wiadomo gdzie jest w tych kilku odcinkach co pozostały.
W 11 odcinku chyba zerwą i podejrzewam że Marek będzie w 13 odcinku z Agatą, czyli ostatnim.
Nie wiadomo, czy będzie 3 seria, ale na fb "Prawa Agaty" zaprzeczono informacje, jakoby 2 seria miałaby być ostatnia. W chwili obecnej trwają rozmowy dotyczące o dalszym losie serialu, ale mam nadzieję, że 3 seria będzie, jednak znając życie jako ostatnia seria i dopiero jesienią (bo na wiosnę dadzą "Przepis na życie", "Lekarze" również stuprocentowo pojawią się w wiosennej ramówce... Strach pomyśleć, jakoby miałby być jeszcze jakiś nowy serial. Brrr...!)
Jednak ja bym nie chciała, aby 3 seria też liczyła się, jako ostatnia. Zresztą... Czas pokaże...
Pierwsza seria była lepsza... teraz za dużo jest scen dramatycznych, a brakuje komediowych. Ostatnio wolę "Lekarzy", a "Prawo Agaty" trochę się popsuło. Mogło by zostać ożywione, poprzez dodanie nowej postaci, rozbudowanie wątku Bartka...
Według mnie 3 seria (jeśli w ogóle będzie, ale raczej tak) pewnie będzie ostatnią, ale chciałbym, żeby TVN wyemitował ją od razu wiosną, bo rok przerwy dla serialu to za dużo. Serial jest trochę nudny, bo przez cały odcinek bardzo mało się dzieje, ale ratują go świetni aktorzy - główni bohaterowie, drugoplanowi jak i zarówno goście. Co do ,, Lekarzy" i ,,Przepisu na życie" to 2 i 4 sezon tych seriali na pewno będzie wyemitowany wiosną, ponieważ serie te są już nakręcone, a 3 sezon ,,Prawa Agaty" nawet jeszcze nie jest zaczęty. Najgorszym rozwiązaniem na świecie to wyemitowanie w wiosennej ramówce zamiast 3 sezonu ,,Prawa Agaty" jakiegoś nowego serialu.
3 seria bedzie na pewno. Nie wiadomo tylko kiedy prawdopodobnie wiosma, ale nie jest to ostateczna decyzja, bo wtedy emitowani beda Lekarze i Przepis na życie. Miejmy nadzieje, ze nie trzeba bedzie czekac do jesieni:)
Ramówka TVN-u wiosną 2013:
Poniedziałek, 21:30 - Lekarze, 22:30 - Perfekcyjna Pani Domu
Wtorek, 21:30 - Przepis na życie, 22:30 - Kuba Wojewódzki
Środa, 21:30 - Top Model. Zostań modelką
Czwartek, 21:30 - Kuchenne rewolucje
Sobota, 20:00 - Mam talent!
Niedziela, 20:00 - Surowi rodzice, 21:00 - Prawo Agaty
Według mnie właśnie tak będzie.
Nie mam pewności, ale podobno chcieli zrobić jeszcze trzecią edycję, właśnie wiosną 2013, jeśli jednak jej nie będzie to wiosną możemy się spodziewać ósmej edycji YCD. ;]
nie.... czytałam że jednak będzie Top Model.. -.-
Taniej by im wyszło jakby puścili kolejny sezon Prawa Agaty xd
Mozę wyemitują jedno i drugie, bo jeszcze nic nie jest pewne. Zobaczymy w marcu. ;)
zbyt dobry serial aby zaprzestali go kręcić
PS. Karo1281, cóż za poświęcenie główną aktorką ;)
Heh :D
Agnieszkę już od dawna uwielbiam i kocham oglądać produkcje, gdzie się pojawia :D
Według najnowszego numeru ,,Teletygodnia" trzeci sezon ma zostać nakręcony w najbliższym czasie i wyemitowany prawdopodobnie w marcu 2013. ;)
Też o tym czytałam i myślę, że tak będzie. Tym bardziej, że czytałam Świat Seriali i oglądałam wywiad z Leszkiem Lichotą, który powiedział, że końcówka serialu na pewno zostawia możliwość nakręcenia 3 serii, a poza tym jest to jeden z najpopularniejszych seriali, więc jeśli już by mieli skończyć emisję to właśnie po 3.
Ja mam nadzieję, że będzie. Według mnie bardzo dobry serial, o wiele lepszy od okropnie nudnych Lekarzy, których tak promują jako najlepszy serial;/
Tak. W programie "Co za tydzień" zapowiedziano już 3 sezon. Zdjęcia rozpoczną się już w grudniu.
udał im się ten serial więc mam nadzieje że jeszcze przynajmniej z dwie serie będą;
POTWIERDZONE na Oficjalnej stronie Prawa Agaty na Facebook'u zostało potwierdzone, że 3 sezon będzie i na pewno na WIOSNĘ w taki razie, zostało czekać :D