PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627156}

Prawo Agaty

2012 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 43686
6,1 7 krytyków
Prawo Agaty
powrót do forum serialu Prawo Agaty

Jest to jedyny, wśród polskich " seriali " który rzeczywiście zasługuje na uwagę, bo niestety
widać, że conajmniej 70 % seriali jest robionych na sile. Przez co fabuła i cały sens serialów
jest żałosny. Podsumowując, serial zasługuje na ocenę powyżej 8.0, jeżeli ktoś się zgadza
lub nie, proszę o argumentację.

ocenił(a) serial na 6
yamaha299_fw

przecież to jest bardzo wysoka ocena,zwłaszcza jak na polski serial.Ja dałam 8 po pierwszych odcinkach,ale im dalej tym nudniej,przynajmniej dla mnie - więc zmniejszyłam do 7.

inka83

7.7 to wysoka ocena ? To widać, że mamy różne pojęcie o słowie " wysoka " ;), poza tym nie jest z odcinka na odcinek nudniejszy, wręcz przeciwnie apropo's słyszałem, że mają robić 2 sezon to prawda ???

ocenił(a) serial na 6
yamaha299_fw

ale przecież napisałam,że moim zdaniem robi się nudniejszy,co nie oznacza że inni też tak myślą...ocena 7,7 w skali Filmwebu oznacza,że serial jest bardzo dobry.koniec,kropka:)

yamaha299_fw

robi się coraz bardziej nudny, na początku dałam 10, pierwszy odcinek bardzo dobry- genialny motyw z ucieczką narzeczonego Agaty, a teraz zero kontynuacji tego wątku. Poza tym pod względem czysto prawniczym mało rzeczy się zgadza.

ocenił(a) serial na 8
stepsa90

jak ktoś chce się prawa uczyć to nos w coś z LexisNexis, a nie TVN oglądać ;p a tak serio, to poziom rzeczywiście spada, pierwsze odcinki były bardzo ciekawe. Teraz jakoś tak nudno się robi, sprawy są schematyczne, problemy bohaterów trywialne (wątek Karolaka można by wyciąć i serial by nie ucierpiał). Trochę szkoda, że postać Okońskiej została okrojona do zazdrosnej, zaborczej karierowiczki, Kożuchowska mogłaby pojawiać się częściej (ale ponoć w 13 ma być na balu adwokata, żeby A JAKŻE zrobić Markowi scenę zazdrości) - oby coś się w końcu zaczęło dziać, bo kiepsko widzę los tego serialu.

Z Przepisem na życie było tak samo. Pierwszy sezon, zwłaszcza jego początki - genialny. A na chwilę obecną ciągną go już tylko Adamczyk z Ostaszewską i może jeszcze Olszówką. Pomijam już fakt, że wątki głównych bohaterów, czyli Szyca i Kumorek nikogo chyba nie interesują

ocenił(a) serial na 3
tolerancja91

Rany, jeśli pierwsze odcinki były "ciekawe", to strach oglądać te obecne.

tolerancja91

true true true :)

ocenił(a) serial na 8
yamaha299_fw

Ocena 7.7 na skalę filmwebu to baaaaardzo dobra ocena. Biorąc pod uwagę ile ludzi ocenia serial, a średnia jest tak wysoka.
Osobiście na początku sama mu wystawiłam 7, ale z odcinka na odcinek coraz bardziej się wciągam i dzisiaj wystawiłam 10. :) Jeden z lepszych polskich seriali.

ocenił(a) serial na 6
yamaha299_fw

Jak dla mnie ocenę 7.7 jak na polski serial to baaaardzo wysoka ocena.

Film jest fajny, ale żeby dać mu 9 lub 10? Zdecydowanie nie.

yamaha299_fw

Lol to ty chyba nie oglądałaś naprawdę dobrych polskich seriali - np. Glina.

ocenił(a) serial na 10
yamaha299_fw

W zupełności się zgadzam, jedyny fajny, ciekawy, serial. Mam nadzieję, że będzie jeszcze trochę na antenie.