PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627156}

Prawo Agaty

2012 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 43642
6,1 7 krytyków
Prawo Agaty
powrót do forum serialu Prawo Agaty

Jakieś 3 tygodnie temu widziałam fragment serialu, dosłownie niecałe 3 minuty, ze sceną, w której Daria Widawska pokazuje jakąś nieruchomość (biuro lub mieszkanie) potencjonalnemu kupcowi, ten jednak okazuje się być bardziej zainteresowany samą kobietą niż lokalem.
Gdzieś tam w między czasie przez parę sekund u boku Widawskiej widziałam też Karolaka, stąd pomyślałam, że wyżej opisana scena pochodzi z serialu Prawo Agaty - ale nie widziałam tej sceny w żadnym odcinku, chociaż oglądnęłam odcinki 1 - 10. Czy ktoś kojarzy czy takie coś miało miejsce w tym serialu (mam na myśli oczywiście cały czas tą jedną scenę z Widawską i potencjalnym klientem)?

ocenił(a) serial na 7
ek385

wydaje mi się, że scena o której piszesz to z serialu "Apetyt na życie" Kojarzę, że w nim Widawska chciała sprzedać swoje mieszkanie, a facet była bardziej nią zainteresowany. Jako męża Darii grał Leszek Lichota :)

radek11g

radek11g, dziękuję :) Myślę, że masz rację. Nie wiem skąd ja tam Karolaka widziałam ;) może mi się pomyliło i to był właśnie Pan Lichota.