Tak opisałabym ten serial. Jak dla mnie jest na wysokim poziomie jeśli chodzi o polską produkcję. Bardzo podoba mi się intro, jak i sama fabuła. Dobrze dobrana obsada, która jak na razie spisuje się znakomicie. Dodatkowo (wracając do fabuły), to podoba mi się, że serial jest taki z życia wzięty i nie jest to głupi i pusty serial. Posiada on takiego życiowe wartości. Jak dla mnie jest bardzo pozytywnie. Oby tak dalej!
Ta z życia wzięty sprawy rozwiązują błyskawicznie:) szczególnie te najtrudniejsze :) Jak to ma się do rzeczywistości i Polskiego sądownictwa gdzie nawet najbardziej błahe sprawy toczą się miesiącami !!! w gatunku powinni dodać SF
Przecież jedna rozprawa nie może trwać cały sezon, nie uważasz ;)? Chyba nie powiesz mi, że taka "Majka", "Moda na Sukces" i inne serialiki są lepsze? Cóż.. może tak uważasz, a w końcu o gustach się nie gustuje. Pozdrawiam:).
Choć w sumie patrząc po Twoich ocenach filmowych masz dość dobrą krytykę. A co do serialu, to chodzi mi o to, że na pewno jest bardziej życiowy i taki "ludzki" niż "Majka", "Julka", "M jak miłosc" i reszta....
Z seriali to lubiłem tylko "Pierwsza Miłość" chociaż i tak oceniam ją na 1:) jeśli chodzi o Polskie seriale to większość jest mocno średnia:) i taka pierdu pierdu :). W Polsce nie da się zrobić "Ally McBeal" tyle jeśli chodzi o prawo Agaty.
Produkcje Tvn to w większości kopie zagranicznych bdb seriali. Szczerze to wolałbym oglądać zagraniczne hitowe seriale w normalnych godzinach niż marne polskie .
A o gustach właśnie się dyskutuje !