PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627156}

Prawo Agaty

2012 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 43633
6,1 7 krytyków
Prawo Agaty
powrót do forum serialu Prawo Agaty

Nachalna reklama.

ocenił(a) serial na 6

Z początku serial mi się podobał, jednak ostatnio zauważyłem, zbyt nachalne promowanie produktów. Kawałki scenariusza są pisane jako reklama, co jak dla mnie jest grubą przesadą. Mam nadzieję, że to nie jest nowy trend w polskiej kinematografii.

endrjuu23

W kinematografii może nie ale w serialach telewizyjnych na pewno - toż to słynne lokowanie produktów.

madz20

Więcej pieniędzy na rozwój serialu, więcej pieniędzy dla stacji. Też mnie to denerwuje, ale jak mają możliwość wcisnąć 10 sekund jakiegoś produktu za grubą kasę, to wiadome, że go wcisną. Przynajmniej nie reklamują tak beznadziejnie jak na przykład w Pierwszej miłości, albo jak w Klanie, w internecie można sobie zobaczyć, normalna minuta reklamy w serialu.

ocenił(a) serial na 8
nietwojasprawa

mnie też to strasznie irytuje, mam dokladnie taie samo zdanie jak autor, lubie ten serial i nie przestane go ogladac ale jest to spora przesada i moze skutecznie zniechecic widzow

unbridled

Właśnie widziałem w ostatnich odcinkach jak promują pewną sieć komórkową :P Najtańsze połączenia! Albo jak torby mają z jakichś sieci odzieżowych. Denerwujące, ale chyba się od tego już nie uwolnimy.

ocenił(a) serial na 10
nietwojasprawa

najlepszy moment to było upuszczenie soku i parę sekund zajmowało kamerze uchwycenie jak to on upada, a później jak go podnoszą. GOD WHYYYY to wszystko psuje :x

Mrraauu

Nie oglądam tego serialu na bieżąco, w którym to odcinku? Chętnie obejrzę :P

ocenił(a) serial na 8
Mrraauu

hehe zgadzam się, piękny moment, świat się stacza ;)

ocenił(a) serial na 8
Mrraauu

A mnie to niezwykle śmieszy i nawet liczę takie przypadki meganachalnego "product placement" ;-)

ocenił(a) serial na 9
endrjuu23

t-mobile w ostatnich odcinkach mnie już dobiło konkretnie... nawet cappy jest do zniesienia

ocenił(a) serial na 7
endrjuu23

Haha zgadzam się, coś strasznego. ostatnio w każdym polskim serialu piją cappy i zmieniają dostawcę prądu na eneę :D żenada