PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627156}

Prawo Agaty

2012 - 2015
7,2 44 tys. ocen
7,2 10 1 43642
6,1 7 krytyków
Prawo Agaty
powrót do forum serialu Prawo Agaty

Przyjemnie się ogląda. ;)

użytkownik usunięty

Serial fajny, fabuła ciekawa, zabawne momenty, postacie świetne i kapitalnie dobrani
aktorzy, szczególnie pierwsza trójka i Bartek. ;) Najlepsza w serialu jest chyba obsada
aktorska, bo co odcinek jest ktoś nowy, bardzo znany i fajnie gra. ;] Jedyną rzeczą, która mi
przeszkadza w serialu jest, to że serial głównie skupia się na pracy głównych bohaterów, a
bardzo mało jest o ich życiu prywatnym. No i jeszcze może to, że jest trochę nierealnych
rzeczy, np. wyniki badań DNA w 2 dni, każda sprawa zakończona po jednej rozprawie i to, że
Agata, Marek i Dorota wygrywają wszystkie sprawy, które biorą. Ale poza tym to serial jest
świetny, idealny na nudne wieczory. Już nie mogę się doczekać emisji drugiego sezonu!
Będzie tam wielu genialnych aktorów. Ale mam jedno pytanie, czy wie ktoś może dlaczego
przenieśli emisję na wtorek, skoro niedziela o 21:00 jest wolna? We wtorek mogliby dać
Lekarzy, a wtedy Perfekcyjna Pani Domu byłaby w poniedziałki o 21:30, a nie o 22:30, bo to
już za późno. Ale wracając do serialu, to jest on fantastyczny i z niecierpliwością czekam na
drugą serię. Moja ocena serialu to 8/10. ;]