Nie ogladam nigdy seriali TVNowskich, ani tez "prawniczych" a ten obejrzałam tak z
ciekawosci po zobaczeniu zwiastuna. Jest naprawde dobry. Ciekawe wątki, dobrzy aktorzy
(myslę, że dobrym pomysłem było wybranie Leszka Lichoty na postać Marka, po pierwsze w
końcu ktos kogo nie widzimy w każdej produkcji po drugie dobry aktor, pasuje do roli),
trochę humoru też. Nie sądze by był wtórnym pomysłem jak tu niektórzy sugerują. to na
szczescie nie "Kac wawa" hah Aż szkoda, że tylko 15 odcinków będzie :)
Kurde no... Rzeczywiście to jest całkiem fajne. Zacząłem od 2 odcinka i mi się spodobało. Ani nie jest jakieś przesadnie słodkie czy tam sztuczne. Przyjemnie się ogląda i dosyć wciąga. Może nie jest to produkcja która rzuca na kolana ale przy obecnych TVNowskich ścierwach to jest bardzo dobry serial.
Na TVNPlayer legalnie zobaczysz pierwszy odcinek. Moim zdaniem warto. Niestety tu nie można podawać linków. Nawet do legalnych treści.
Oczywiście. Odpowiadałem bulletskaterowi, który zaznaczył, że nie widział pierwszego, dlatego napisałem o pierwszym.
ironia jest zbędna tutaj. chyba to oczywiste, że to co ktos uważa za ciekawe czy zabawne to subiketywna opinia. Mnie serial zainteresował, historia głównej bohaterki i sprawy przez nia prowadzone, a co do humoru to nie jest on komedią ale są całkiem zabawne momenty. Jak tobie sie nie podoba to trudno, znaczy, że masz inny gust a nie, że nie ma tam nic dobrego.
To akurat było zupełnie bez ironii. Jestem zwyczajnie ciekaw, jakie są argumenty fanów, oprócz "mi się podoba" i "a jak ci się nie podoba, to nie oglądaj".
no ale jak dla mnie akurat w takiej sytuacji argument " mi się podoba" jest wystarczający. To nie jest dyskusja na temat tego jaki film powinien dostac Oscara albo dlaczego TVN