ta glowna bohaterka umrze, a ten gostek, ktorego gra Cimarro wroci do swojej dawnej rodziny i nie bedzie pamietal, ze kiedys byl z Isabel
tycka a co to za problem :) przecierz na youtubie można znalezc chociazby filmiki z odcinków których u nas jeszcze nie bylo;
ranyyy jaka porażka, te zakończenie :/:/
Salvador ma być z Valeria bo ja tak chce!!! ( :P )
a tak poważnie to beznadzieja :/
Isabel jest glowna bohaterka... potem zreszta zabije Andrea zeby byc z malpa... a na koncu spowoduje wypadek, w ktorym miala zginac i ona i Salvador (chyba) ale zginie tylko ona... beznadziejna tela to i koniec musi byc tani
na YouTube jest mnóstwo filmików! Są chyba wszystkie odcinki! nie wiem, każdego filmiku nie oglądałam, ale jest odcinek, w którym Isabel umrze.. smutne :(
tak sie to skonczy, ona umrze, a on wroci do rodzinki. takie to dziwne troche, rozczarowana jestem. no i córka andresa garcii urodzi dziecko i bedzie szczesliwa z tym synem Abigeil.
Antoniem:)...................................................................... .....................................................
ta telenowela jest na podstawie potegi miłosć jest poprostu identyczna tylko inni aktorzy graja wiec salvador bedzie z Izabelą oni beda miec wypadek Izabela zginie, a Salvador bedzie sie żenić z Valeria ale nagle stry umrze a salvador wróci do zonki ze wsi :) a jeszcz izabela zabije tego kolesia jednego :P a i ona zabije Andresa jeszcze :P
Jaka córka Andresa?? On nie ma córki. A to będzie tak: Valeria ożeni się ze Simonem. Salvadore pomoże pogodic się Angeli i Antoniowi dzięki nie \mu wezmą ślub i Angela będzie się spodziewac dziecka. I Andres będzie chciał zabic Isabel bo on mysli że to ona go otruła.
Wedlug mnie serial skonczy sie w sam raz szkoda mi tylko don pedra a jezeli chcecie ogladac jaks inna telenowele z Mario Cimarro to pogladajcie Gorzka Zemsta :D