PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=243568}

Prawo pożądania

El Cuerpo del Deseo
2005 - 2006
7,1 1,8 tys. ocen
7,1 10 1 1758
Prawo pożądania
powrót do forum serialu Prawo pożądania

Hey:* kto wie jak to sie skonczy??? POzdro

ocenił(a) serial na 1
Misiaa14

ta glowna bohaterka umrze, a ten gostek, ktorego gra Cimarro wroci do swojej dawnej rodziny i nie bedzie pamietal, ze kiedys byl z Isabel

Romeeooo

siemka dzieki a jak ona umrze?? I kiedy to sie stanie!! W ktorym odcinku??

Romeeooo

tak? a skad wiesze ze umrze? Gdzie to wyczytałes?

tycka12

Główną bohaterkę jest...kto? Ta cała Isabel, czy ta córka?

tycka12

tycka a co to za problem :) przecierz na youtubie można znalezc chociazby filmiki z odcinków których u nas jeszcze nie bylo;

Romeeooo

ranyyy jaka porażka, te zakończenie :/:/
Salvador ma być z Valeria bo ja tak chce!!! ( :P )
a tak poważnie to beznadzieja :/

ocenił(a) serial na 1
Misiaa14

Isabel jest glowna bohaterka... potem zreszta zabije Andrea zeby byc z malpa... a na koncu spowoduje wypadek, w ktorym miala zginac i ona i Salvador (chyba) ale zginie tylko ona... beznadziejna tela to i koniec musi byc tani

Romeeooo

Ja i tak najbardziej lubię Zbuntowanego Anioła, haha!

sweet_mary

na YouTube jest mnóstwo filmików! Są chyba wszystkie odcinki! nie wiem, każdego filmiku nie oglądałam, ale jest odcinek, w którym Isabel umrze.. smutne :(

Misiaa14

tak sie to skonczy, ona umrze, a on wroci do rodzinki. takie to dziwne troche, rozczarowana jestem. no i córka andresa garcii urodzi dziecko i bedzie szczesliwa z tym synem Abigeil.

qzet

Antoniem:)...................................................................... .....................................................

ocenił(a) serial na 10
Misiaa14

ta telenowela jest na podstawie potegi miłosć jest poprostu identyczna tylko inni aktorzy graja wiec salvador bedzie z Izabelą oni beda miec wypadek Izabela zginie, a Salvador bedzie sie żenić z Valeria ale nagle stry umrze a salvador wróci do zonki ze wsi :) a jeszcz izabela zabije tego kolesia jednego :P a i ona zabije Andresa jeszcze :P

wesola_1985

prawie wszyscy zgina jak w Makbecie u Szekspira:)
czyli zapowiada sie ciekawy koniec

Misiaa14

Jaka córka Andresa?? On nie ma córki. A to będzie tak: Valeria ożeni się ze Simonem. Salvadore pomoże pogodic się Angeli i Antoniowi dzięki nie \mu wezmą ślub i Angela będzie się spodziewac dziecka. I Andres będzie chciał zabic Isabel bo on mysli że to ona go otruła.

ocenił(a) serial na 10
Misiaa14

Andres Garcia gra Pedra Jose Donoso.

magdu7

Wedlug mnie serial skonczy sie w sam raz szkoda mi tylko don pedra a jezeli chcecie ogladac jaks inna telenowele z Mario Cimarro to pogladajcie Gorzka Zemsta :D

diego15

Tez LOrena Rojas gra w jedenj telenoweli ktora transmituja unas tylko zapomnielm tytuly i kanalu na jakim leci ta telkenowela