PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=243568}

Prawo pożądania

El Cuerpo del Deseo
2005 - 2006
7,1 1,8 tys. ocen
7,1 10 1 1758
Prawo pożądania
powrót do forum serialu Prawo pożądania

Nawet podoba mi się ta telcia. Moim zdaniem najładniejsza jest Isabel. Wkurza mnie, że jest taka przebiegła i zabiła Pedra Jose by być z Andresem. Ale i tak zakochała się w Pedrze, który jest w ciele Salvadora. Za Angelą nie przepadam, zawsze ma tapete za twarzy, zawsze jest bezradną królewną która nic w tej telci nie robi. jest naiwna i wogóle strasznie mnie ostatnio denerwuje. Valeria jest bardzo ciekwą osobą. Mimo tego, że zakochała się w starym Pedro Jose jest miłą, sympatyczną dziewczyną. Wreszcie przestała ubierać się na czarno. Andres jest nawet przystojny chodziaż szalony i nieprzewidywalny. Simon jest moim zdaniem najprzystojniejszy, Antonio też ale jakby nie miał kręconych włosów i nie zakładał tego obskurnego kapelusza ze słomy. Poza tym Antonio wkurza mnie z charakteru postaci jaką gra. Poza tym reszte osób raczej lubię, Walter i Rebeca mnie wkurzają. Abigail jest nudna i cały czas poucza synów i udaje jakąś czystą niewiaste co ani pół grzecha nigdy nie popełniła... Ogólnie telci daje 5 xD Nom trochę się rozpisałam, ale lubię uzasadniać swoją wypowiedź i mówić co o jakiej postaci sądze:))) A tak propos to wiecie co będzie po "Prawie Pożądania"?