PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=243568}

Prawo pożądania

El Cuerpo del Deseo
2005 - 2006
7,1 1,8 tys. ocen
7,1 10 1 1758
Prawo pożądania
powrót do forum serialu Prawo pożądania

Lubie telenowele ale to jakas pomylka,chłam

ocenił(a) serial na 1
biska2

a czego się spodziewać po tak kiepskiej wytwórni, jaką jest Telemundo? co innego Televisa. Oglądając Rubi nigdy się człowiek nie nudził, co innego El cuerpo del deseo...

ocenił(a) serial na 10
Romeeooo

Wiecie co wkurzacie mnie....jeszcze nawet nie oglądneliście/łyście ,a już się wypowiadacie ....ciekawe jaka wy telenowele byście zrobiły....ta jest super ,bo juz ja nie raz oglądnełam..I telemundo to jest najfajniesza wytwórnia .:P

ocenił(a) serial na 1
biska2

tak się składa, że ja już oglądałem kilka odcinków i jako fan telenowel jestem bardzo rozczarowany. W życiu nie widziałem czegoś tak nudnego. Pewnie po tym puszczą jakąś brazyliadę z Globo, a dopiero potem jakiś hit z Televisy...

Romeeooo

dupa jasia!!!! najlepsze tasiemce sa z produkcji 'TELEMUNDO' przykład: ''Brzydula'' ''Gorzka Zemsta'' Nara:)

ocenił(a) serial na 1
biska2

no właśnie dupa jasia, bo Brzydula wcale nie była produkcji Telemundo. Buhahah

biska2

no na serio z szcunkiem dla fanow ale telcia do tylka... RUBI poprzedniczka tego badziewia byla super!! nie jakies romanse tylko wreszcie sie cos dzialo akcja jakas... z restza wejdzcie na forum rubi ile fanow.... ile tematow prosby do tvn pisane aby wyemitowlai 2 czesc :D:D a to żałosna telenwela... tylko mi czas o 15zabiera bo w piatki elci zycie na fali o 14 bo 15 blokuje to badziewie!! i nie moge ogladac bo jestem w szkol.. pozdroo

ocenił(a) serial na 1
linds20

Z Telemundo najbardziej podobaly mi sie Gorzka zemsta i Kobieta w lustrze.

biska2

ja nie czaje o co chodzi salwadorowi, niby kocha ta valerie, ale tu niby sie "puszcza" z isabel, i jeszze ta rebeca, no ale to on sie juz z nia spotyka zeby jej zamknac morde, zeby nie gadala,ze ma zone i dziecko, ale ogolnie... facet jest porobiony

Chadka

''Prawo pożądania'' to po prostu cudooo, aktorzy najlepsi na świecie!! :*
A co do Rubi też fajna, ale nigdy nie dorówna ''Prawu pożądania''