isabel zginie andres popełni samobójstwo simon zostanie z valeria a dusz pedra odejdzie i wróci dusza salwadora który wróci na wieś do żony
Słyszałaś może o czymś takim jak spojler?
No właśnie bo chyba nie.
Następnym razem jak zaczniesz rozpowiadać to się zastanów.
Ufff...
Denerwują mnie po prostu tacy ludzie...
To jest remak serilu który juz leciał (niewiem tylko po jakim tytułem)tylko z lepsza obsada aktorska. Tak Isabel ginie na You Tube widzialam i mama mi opowiadala. Na You Tube widzialam jak Salvador nie poznaje miejsca w którym sie znajduje Pedro Chose go opusci tak bylo w pierwszym serilu nakrecili nowy myslalam ze cos zmienia ale nie , mama mowi ze wszystko dzieje sie tak samo ale serial jest super zwłaszcza rola Salvadora. Zreszta Mario Cimaro dostał nagrode za wnikliwe spojrzenie , he co tu mówić no facet jest super .
Kurcze wnerwiają mnie te zakończenia, Rubi też się skończyła nie tak jak chiałam;P Hm... a ten erial tylko w ''starej'' wersji leciał w Polsce?
Zgadzam się z Elanorem...
Spoiler!!!
Może inni nie chcieliby wiedzieć ,co? A jakby chcieli to sami by w necie poszukali.
Beznadzieja.
dokładnie, najpierw Rubi a teraz to, co za KIJOWE zakończenia no!
w teneloweli ma być happy end :(
chyba nie bede oglądać ostatniego odcinka skoro on wróci do tej okropnej kobiety... miał być z Valeria i być szcześliwy... (czasem za bardzo przeżywam te badziewne tenelowele)
Nie dokonca sie zgadzam . Z strony internetowej TVN czytalam iz Andres zostanie zabity przez Isabel w czasie szarpaniny , a o duszy Pedra Jose nie slyszalam..
Przecież to już leciało kilka odcinków temu. Isabel zabiła Andresa, bo on zaczął się z nią szarpać. Działo się to na wsi gdy Isabel wywiozła Andresa, kiedy ten przeżył szok. Planowała go tam zabić, bo chciała wyjść za Salvadora a Andres jej przeszkadzał. Wzięła łódź i popłynęła z nim na środek głębokiego jeziora. On chciał ją zgwałcić, bo zaczął ją całować i rzucił się na nią. Ona się broniła wiosłem i doprowadziła do tego, że Andres umarł. Potem wrzuciła do wody ciało męża oraz pistolet, który Andres jej zabrał.
Nie rozumiem czemu tak się denerwujecie, że ktoś napisał jakie będzie zakończenie. Rozumiem, że niektórzy wolą widzieć ostatni odcinek na własne oczy a nie czytać w internecie. Ale jeśli tak to po co czytaliście tą wypowiedź. Trzeba było od razu zamknąć stronę jak zauważyliście, że ktoś piszę tu zakończenie. Ale ta osoba co napisała pierwsza ten post powinna go zatytułować, żeby każdy wiedział że jest to opis ostatniego odcinka.
Ja na początku też myślałam, że Andres popełni samobójstwo. Nie dziwie się jeśli ktoś widział hiszpańskie filmiki ostatniego odcinka i tak właśnie stwierdził. Gdy ktoś nie widział sceny na jeziorze albo sceny jak Isabel mówi Salvadorowi prawdę może tak pomyśleć. Gdyż Isabel po zabiciu Andresa kłamała, że to był wypadek albo Andres sam się zabił. Poza tym trudno jest zrozumieć odcinek jak się nie zna hiszpańskiego. Można jedynie co się domyślać;)
Na youtube jest ostatni odcinek, przynajmniej ja widziałam. Nie napisze co na nim było by uniknąć waszych pretensji. Kto ciekawy niech poszuka na youtube albo poszuka linków na forach.
Oglądałam na YouTube, że Isabel i Salvadora będzie ścigać policja. On spuści ręce z kierownicy i wpadną do wody. Salwador ją wyciągnie z wody, ale za późno bo już kopła w kalendarz. Dusza Pedra Jose odejdzie z duszą Isabel. Potem on wróci do żony i ble, ble. Okrutne zakończenie.