Napoczątku też myślałam, że Rubi będzie nudna i w ogóle, a okazało się, że jest bardzo fajna. Może tak będzie z tym serialem... Ja chyba będę oglądać... Zobaczy się czy jest warty uwagi.
Bogaty, ale starszawy Pedro Jose Donoso poślubia piękną, lecz chciwą młodą kobietę, Isabel. Ta nie kocha swojego męża, potajemnie spotyka się z kochankiem, Andresem, z którym planuje pozbyć się małżonka i przejąć jego majątek. W snach Pedro Jose pojawia się silny młodzieniec o imieniu Salvador, który pracuje na farmie. Po przebudzeniu starszy mężczyzna odnosi wrażenie, że sny były rzeczywistością. Gdy nagle umiera, również farmer odchodzi z tego świata. Duch Pedro Jose nie chce się poddać i przenika do ciała młodzieńca niesionego właśnie na cmentarz. Następnie rozbija trumnę i trafia do szpitala. Nikt nie potrafi wyjaśnić tego niezwykłego fenomenu. Farmer Salvador posiada wiedzę i zdolności, jakich nigdy nie przejawiał wcześniej. Nie wie, co się stało i dlaczego. Powoli zaczyna jednak rozumieć powód dziwnego przeobrażenia. Chodzi o poznanie prawdy o tym, co działo się tuż pod jego nosem i za jego plecami. Wtedy przyjdzie czas na podjęcie właściwej decyzji.
A to opis tego serialu....Ciekawszy :)
mnie Rubi od poczatku interesowala i wiedzialem, ze bedzie hitem, a to niestety to zwykly kicz :/ Mario Cimmarro jako protagonista wszystko zepsuje