czy ktoś umiałby wymienić seriale od Esmeraldy do Prawa pożądanią, które w tvn leciały pokolei? z góry thx za odp.
Po kolei to nie pamietam ale oglnie pamietam kilka tytulow : Paulina, Rosalinda, Przyjaciolki i rywalki, Serce z kamienia, Barwy grzechu, Gorzka zemsta, Cena marzen, wydaje mi sie ze leciala tez Grzesznica i Prawdziwa milosc ale tego nie jestem pewna (wiem ze to na pewno bylo puszczane w tvn7), Camila, Nigdy Cie nie zapomne (chyba) i na razie wiecej nie pamietam...
jeszcze 'miłość i nienawiść', chyba 'zaklęte serce', wiosenna namiętność, w niewoli uczuć, labirynt namiętności, cristina :)) nie wiem czy nie pomyliło mi sie z tvn7 ale chyba nie.. ;]
pozdrawiam :*
No wlasnie Ci sie pomylilo;p chociaz W niewoli uczuc moze na TVN lecialo ale reszta na tvn 7
http://gorzka-zemsta-persly.blog.onet.pl/2,ID196123233,DA2007-04-10,index.html
polecam ta stronke:)a wlasciwie bloga
Ja jeszcze pamiętam telenowele takie jak "Biały welon" i "Angela"... Dużo tego było. ;D
Jeszcze mi się przypomniały: "Maria Emilia", "Mała Księżniczka", "Porywy Serca", z tym że co do tych dwóch pierwszych nie jestem pewna, bo możliwe, że były emitowane na TVN7. No nie wiem... W każdym bądź razie duuuużo tego było. ;D